• 16-09-2008, 19:05:35
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşlar amacım ben yandım siz yanmayın dıye burda belirtmek istedim.Her Önüne Gelen Bu işte uğraşmasın Uğraşcaksa bile böle sadece alan gibi dolandırıcılıkla uğraşmasın Herneyse Bu arkadaş Resseler Aldım Kendini Akıllı sanan bu arkadaş bizi saf yerine koydu 20000 MB BW Dustu 200 Mb Sordugumdada siz paket türünü söylemediniz bende açtım diyor Tamam onuda geçtim güleyim mi aglayım mı bilmiyorum Sunucu günde nerden baksanız 8 saat online Hostlarıma neden bağlanamıyorum dediğimde Ya sunucu değişiyor ya linux sunucuda problem var diyor. Kendimi Suçlu buluyorum tabikide Bunlar yaşanırkene Bir host daha alıyorum bu şirketden 100 mb alan 2 gb bw Ertesi gün hosta bağlanıyom 50 mb alan 1 gb banwith sordugumdada pardon beyfendi Yanlışlık olmuş diyor. Birde Utanmadan Evi Arıyor Resseler odemenız gelmiş Diye.
    Bilmiyorsanız böle işlere kalkışmayın arkadaşlar Kalkışcaksanız bile Helalinle birşeyler yapmaya çalışın yaklaşık 80 ytl param gitmiştir Mühim değil 80 ytl kimseyi fakirde etmez zenginde ama bu adamın gözünü para hırsı bürünmüş olmalik böle dolandırıcılıklarla uğrasıyor.
  • 26-09-2008, 16:02:00
    #2
    böyle karalama ile olmaz arkadaşım ! Ödeme dekontunu gönder , sponsor arayan birisin sen herşey için nerede verdin o ücreti
  • 26-09-2008, 16:58:17
    #3
    Üyeliği durduruldu
    bak arkadaşım amacım polemik değil senin ole galiba bole işlerden etrafımdakınlerımden kımse anlamıyor dıye içimizi r10 da doktuk yanlış ettik galiba.benim 38 tane hostum war 52 tane domaınım sende bu kadar domaın olsa ne yapardın ? sadece 2 sponsor aradım hanı r10da galiba sponsor aramak ayıplı bişi nese dostum filizlenmeyen konuyu filizlendiren sensin amac belli sen hem post kas hemde polemik sana iyi gunler
  • 27-09-2008, 01:51:47
    #4
    Arkadaşım , sana kaç domainin var diye birşey demedim. Ben senden reseller aldığına dair dekont gönder , forum kurallarına uygun olmadıgını söylüyorum. Maşallah evet sadece 2 sponsor aradın değil mi ?

    https://www.r10.net/hosting-sponsorlu...-araniyor.html
    https://www.r10.net/hosting-sponsorlu...e-sponsor.html
    https://www.r10.net/hosting-sponsorlu...amaktayim.html
    https://www.r10.net/hosting-sponsorlu...ml#post2503266
    https://www.r10.net/hosting-sponsorlu...ml#post2502559
    https://www.r10.net/hosting-sponsorlu...ml#post2501974
    https://www.r10.net/hosting-sponsorlu...ml#post2501835

    Ben bu forumda 5 isim değiştirdim , beni tanıyanlar kaç yıl burada olduğumu bilir , amacım pos kasmak olsaydı ,

    Ben ;

    Üyelik Tarihi: 28-03-2008
    Tüm Mesajlar: 275
    Posts Per Day: 1,51

    Üyelik Tarihi: 27-08-2008
    Tüm Mesajlar: 54
    Posts Per Day: 1,74

    Arkadaş konuyu sapıttırmaya çalışma , biz senden fatura istedik al sok gözümüze , ama adam sana sponsor oluyor sen birde karalıyorsun , zaten tek karaladıgın adam o değil kaç kişiyi karalamışsın... Bu arada sana birşey anlatmak istiyorum , ben kasma masma işinden şunu anladım , 2 köfteci karşı karşıya beraber oturuyorlarmış , birisi diğerine sen neden köfteni domatesli yiyorsun demiş ? , Diğer köftecide
    -yoo ben domatesli yemiyorum ki! nereden çıkarttın demiş.
    Diğer Köftecide ;
    Ben öyle yiyorumda ondan. Kıssadan hisseyi sen anlamamışsın ben sana özetleyeyim , Herkezi kendin zannetme.Hakkın yok milleti karalamaya. İşte senin gibiler sayesinde gerçekten sponsorluk olunacak sitelere millet çekiniyor , bir kişiyi karalamak bu kadar kolay olmamalı !

    Ayrıca 3-5 Domaininle bana artislik yapma. Sadece projelerim üzerine çalışan birisiyim , 212.174.187.152 , 212.174.187.153 sorgula bakalım kaç domain çıkacak.! Araştır Öğren öyle yaz...
  • 27-09-2008, 11:48:56
    #5
    @tolgakizilates madem o kadar saygınsınız o kadar çok domaininiz var peki , firmaları toplu konuşmaya alıp "İrc verin bana" diye küfürler savuran kişinin ne kadar saygın olabiliceği mechul doğrusu.
  • 27-09-2008, 12:37:07
    #6
    Üyeliği durduruldu
    ekinnetworks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    @tolgakizilates madem o kadar saygınsınız o kadar çok domaininiz var peki , firmaları toplu konuşmaya alıp "İrc verin bana" diye küfürler savuran kişinin ne kadar saygın olabiliceği mechul doğrusu.
    deymez parmaklarını yormaya kardeşim bazı insanlar vardır hani kendi bokluklarını bilmeden başkalarına *** atarlar onun misali