Arkadaşlar amacım ben yandım siz yanmayın dıye burda belirtmek istedim.Her Önüne Gelen Bu işte uğraşmasın Uğraşcaksa bile böle sadece alan gibi dolandırıcılıkla uğraşmasın Herneyse Bu arkadaş Resseler Aldım Kendini Akıllı sanan bu arkadaş bizi saf yerine koydu 20000 MB BW Dustu 200 Mb Sordugumdada siz paket türünü söylemediniz bende açtım diyor Tamam onuda geçtim güleyim mi aglayım mı bilmiyorum Sunucu günde nerden baksanız 8 saat online Hostlarıma neden bağlanamıyorum dediğimde Ya sunucu değişiyor ya linux sunucuda problem var diyor. Kendimi Suçlu buluyorum tabikide Bunlar yaşanırkene Bir host daha alıyorum bu şirketden 100 mb alan 2 gb bw Ertesi gün hosta bağlanıyom 50 mb alan 1 gb banwith sordugumdada pardon beyfendi Yanlışlık olmuş diyor. Birde Utanmadan Evi Arıyor Resseler odemenız gelmiş Diye.
Bilmiyorsanız böle işlere kalkışmayın arkadaşlar Kalkışcaksanız bile Helalinle birşeyler yapmaya çalışın yaklaşık 80 ytl param gitmiştir Mühim değil 80 ytl kimseyi fakirde etmez zenginde ama bu adamın gözünü para hırsı bürünmüş olmalik böle dolandırıcılıklarla uğrasıyor.