• 30-06-2015, 22:56:28
    #1
    Merhabalar,

    Dün EMK Bilişimden bir VDS satın aldım. Bu konularda pek bilgim olmadığı için haliyle firma sahibinden yardım istedim. Öncelikle CentOS işletim sistemini kurdurdum. Ben daha önce windows sunucularda çalıştığım için uzak masaüstü bağlantısı ile bağlanmaya çalıştım fakat bağlanamadım haliyle. Firma sahibine bu durumu bildirdim.



    gördüğünüz üzere azarı yedik. Suçumuz nedir "bilmemek"

    Daha bir şekilde sunucuyu düzenledim ve dosyalarımı kurdum. Video sitesi olduğu için verilerimi bot ile çekecektim ki localhostta çalışan VK botum sunucuda çalışmıyor. Sorun ise yönlendirme hatası "CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be actived when open_basedir set in" internetten her türlü araştırmayı yaptım. open_basedir tanımladım php.ini ye yine olmadı. Tekrar aynı adrese yani firma sahibine dönüş yaptım.

    Sunucumda ücretsiz vestacp olduğu için lisanssız ürünlere yardım etmeyeceklerini söylediler. Daha sonra cPanel alırsam sonuç ne olur dedim garanti edemeyiz dediler.




    Gördüğünüz gibi konuşmalar bu şekilde arkadaşlar. Yani arkadaşımızın yaptığı resmen sunucuyu sattıktan sonra kullanıcı naparsa yapsın. Tamam ücretsiz yazılım kullanıyor olabilirim. Lisanslısına da garanti veremiyor arkadaş.

    Son olarak demek istediğim takdir sizin arkadaşlar suçum bilmemekse ve bu beni haksız duruma düşerecekse teşekkür ederim. Bu haksızlığı gururla taşırım.
  • 30-06-2015, 23:39:21
    #2
    Bilgi için yazıyorum ,
    https://www.r10.net/site-amp-server-a...-kurulumu.html

    Gnome konsolu ile windows server gibi bağlanabilirsiniz.
  • 30-06-2015, 23:46:13
    #3
    by_error adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bilgi için yazıyorum ,
    https://www.r10.net/site-amp-server-a...-kurulumu.html

    Gnome konsolu ile windows server gibi bağlanabilirsiniz.
    Teşekkür ederim bilgi için fakat aldığım hatayı düzeltmem lazımdı. Gerçi artık bu firmayı kullanmayacağım o da ayrı mesele.
  • 30-06-2015, 23:56:22
    #4
    Birçok firma vds hizmetlerinde destek vermez lakin üslup hoş olmamış.
  • 01-07-2015, 00:43:04
    #5
    VDS.TC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Birçok firma vds hizmetlerinde destek vermez lakin üslup hoş olmamış.
    maalesef öyle hocam. Bu sorun karşısında gerekli desteği yaparız diyen hosting firmalarının tekliflerine açığım.
  • 01-07-2015, 00:51:19
    #6
    www.control.com.tr de serverım var her türlü destek veriyorlar, ortalama 5 dakikada cevap geliyor, bilginize
  • 01-07-2015, 00:53:43
    #7
    Üyeliği durduruldu
    Bende 2 gün önce vds aldım hızlı teslim ettiler ama yani bazen sunucuda hiçbirşey açık olmasa bile 1 gb ram tüketiyor. 1 GB rame göre performansları düşük gibi. Başka firmalardada çalıştım ancak en yavaşı bunlar çıktı. Güzel bir dille söylemeleri gerek.
  • 01-07-2015, 04:05:03
    #8
    Sorunu bir başka sunucu firması sahibi çözdü. Örnek alsınlar... Yakında konusunu açacağım.
  • 01-07-2015, 09:39:12
    #9
    Üyeliği durduruldu
    TakipciPanelim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bende 2 gün önce vds aldım hızlı teslim ettiler ama yani bazen sunucuda hiçbirşey açık olmasa bile 1 gb ram tüketiyor. 1 GB rame göre performansları düşük gibi. Başka firmalardada çalıştım ancak en yavaşı bunlar çıktı. Güzel bir dille söylemeleri gerek.
    Furkan Çelik isminde bir hesap göremedim. Bizden mi sunucu aldınız ? Bizden aldığınız sunucumu yavaş ?
    Destek talebi gönderirseniz hemen kontrol edilir. Sistem kaynaklı en ufak bir yavaşlama bulunmuyor. Sunucularımızın tümü stabildir.