• 05-12-2007, 09:13:55
    #19
    Keşke kendi yedeğinizi kendiniz alıp 3 kuruşluk insanlara tamah etmemiş olsaydınız.

    Geçmiş olsun.
  • 05-12-2007, 11:13:05
    #20
    By_uLKeN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Keşke kendi yedeğinizi kendiniz alıp 3 kuruşluk insanlara tamah etmemiş olsaydınız.
    Geçmiş olsun.
    Keşke, keşke...
  • 05-12-2007, 16:56:46
    #21
    mehmet altıok o iki siteninde sahibi beni zamanında cmsturke geçtim diye banlamıştı.iki mjserver ile mjturkiye arasında ayrım yok.
  • 05-12-2007, 17:01:34
    #22
    UgguR arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Benim de bir domainin hostingi orada idi ve aynı sorun benim de başıma geldi. Ben de birkaç gün bekledim ve baktım ki sorunun düzeleceği yok, Allah'tan benim elimde sitenin yedeği vardı ve hemen taşıdım siteyi. Şimdi bakıyorum da aradan 1 ay gibi bir süre geçmiş ve o sorun hâlâ düzelmemiş. Ayıbın bu kadarı.

    Onun dışında ben de çeşitli sorunlar yaşamıştım bu şirket ile. Hatta bir sorunumu mail yolu ile çözememiştim, mjTurkiye'de adminlerden bir tanesine özel mesaj atarak çözmüştüm.
  • 05-12-2007, 17:21:02
    #23
    Kerem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ne demek ne alakası var Yalova? Seni hatırlıyorum oradan fakat bize yönetim kademesinde söylenen, MJTurkiye ile MJServer'ın alakasının olmadığı. MJServer ekibi, MJTurkiye'den yetişme tamam ama daha sonra MJTurkiye ile bir alakaları kalmadı. MJTurkiye, MJServer'da barınıyordu, tek alakaları buydu. Hadi ben moderatördüm, bilmiyordum, e direkt genel yöneticiler ve adminler bile bunu söylüyordu, onlarda mı bilmiyordu?
    Alaka kalmaması yeni bir olay ki o bile halen meçhul.

    Sanırım bu konuda konuşabilecek kişilerden biriyim.

    Sorunlar şirketleşme ile falan başlamadı. bir arkadaşınSorunlar ayrılıkla da başlamadı. Ayrılık, sorunların çözülmemesi, forumun sadece mjserver amaçlı kullanılması, warezden vazgeçilmemesi, mjserverin işinin yaptırıldığı bir iki modun hakkının ödenmemesi sebebpleriyle geldi. Destek sistemine bakıp Hosting forumuyla ilgilenecek komisyonlu adam bile tuttular...daha nasıl alaka yok ?

    Ondan sonra mj yöneticilerinden bir arkadaşın ağabeyine ait olan mesa şirketi altında faaliyet gösterdiler. O zaman da resmi bir bağ yoktu.

    En son mjserverin mesa şirketine devredildiği ve gerçekten mj ile alakası kalmadığı söylenmeye başlandı.

    Burada da düşünmek lazım...hâlâ sorumlu biziz demek mi kolay yoksa sorumlu bilmemne şirketi bizim alakamız yok demek mi.

    Neticede mjserver eskiden de aynı kafadaydı şu anda da aynı kafada. Sahipleri değişmiş olsun olmasın mantalite aynı. Bunu yakından biliyoruz.

    Burada mj modluğu yapmış arkadaşlardan hangi biri olaya ne kadar vakıf bilemem. Ancak benim ne kadar içnde ne kadar derinde kaldığımı sanırım hepiniz kestirebilirsiniz.

    MJ olmasa MJSERVER'i kim nereden tanır arkadaşlar ? Düne kadar mjserverda yazmıyor muydu 300.000 konulu forumumuza bakın diye ? Bu şekilde nereye kadar bilmiyorum. Alaka yoksa bu açıklanır...mevcut alakadan herkes memnun merak etmeyin. Biz burada alaka var mı yok mu tartışıp duralım.
  • 30-03-2008, 12:47:03
    #24
    Üyeliği durduruldu
    Ne mjserver ne mjturkiye ikiside işi bozdu mjturkiyede moderatorluk yaptığım donemlerde anladım bunu. Birde mjserverle mjturkiye ayrıdır yalanını ne kadar söylesekte kimse inanmıyordu Birde moderaor olduğumn halde mjserverin yoneticisiyle görüştüğü halde oradaki hostumu parasını ödedikten 15 gün sonra açtırabilmiştim. Oda okadar kötü bir hostdıki. Şimdi başka hosta geçtim ve çok memnunum.
  • 30-03-2008, 13:38:02
    #25
    Belki Alakasız olacak ama bende onlara bi domain için para yollamstım ama domaini reglememişlerdi

    Tabi o zaman isimtescil falan yoktu