Ne demek ne alakası var Yalova? Seni hatırlıyorum oradan fakat bize yönetim kademesinde söylenen, MJTurkiye ile MJServer'ın alakasının olmadığı. MJServer ekibi, MJTurkiye'den yetişme tamam ama daha sonra MJTurkiye ile bir alakaları kalmadı. MJTurkiye, MJServer'da barınıyordu, tek alakaları buydu. Hadi ben moderatördüm, bilmiyordum, e direkt genel yöneticiler ve adminler bile bunu söylüyordu, onlarda mı bilmiyordu?
Alaka kalmaması yeni bir olay ki o bile halen meçhul.
Sanırım bu konuda konuşabilecek kişilerden biriyim.
Sorunlar şirketleşme ile falan başlamadı. bir arkadaşınSorunlar ayrılıkla da başlamadı. Ayrılık, sorunların çözülmemesi, forumun sadece mjserver amaçlı kullanılması, warezden vazgeçilmemesi, mjserverin işinin yaptırıldığı bir iki modun hakkının ödenmemesi sebebpleriyle geldi. Destek sistemine bakıp Hosting forumuyla ilgilenecek komisyonlu adam bile tuttular...daha nasıl alaka yok ?
Ondan sonra mj yöneticilerinden bir arkadaşın ağabeyine ait olan mesa şirketi altında faaliyet gösterdiler. O zaman da resmi bir bağ yoktu.
En son mjserverin mesa şirketine devredildiği ve gerçekten mj ile alakası kalmadığı söylenmeye başlandı.
Burada da düşünmek lazım...hâlâ sorumlu biziz demek mi kolay yoksa sorumlu bilmemne şirketi bizim alakamız yok demek mi.
Neticede mjserver eskiden de aynı kafadaydı şu anda da aynı kafada. Sahipleri değişmiş olsun olmasın mantalite aynı. Bunu yakından biliyoruz.
Burada mj modluğu yapmış arkadaşlardan hangi biri olaya ne kadar vakıf bilemem. Ancak benim ne kadar içnde ne kadar derinde kaldığımı sanırım hepiniz kestirebilirsiniz.
MJ olmasa MJSERVER'i kim nereden tanır arkadaşlar ? Düne kadar mjserverda yazmıyor muydu 300.000 konulu forumumuza bakın diye ? Bu şekilde nereye kadar bilmiyorum. Alaka yoksa bu açıklanır...mevcut alakadan herkes memnun merak etmeyin. Biz burada alaka var mı yok mu tartışıp duralım.