Yeni gaming laptop alacam size bu nasıl?
7
●267
- 21-06-2018, 14:08:54Üyeliği durdurulduGayet güzel fiyatına göre uygun bir laptop. Ama sanki SSD hafızası biraz az gibi. 128GB az gelebilir.MrtHzmtci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 21-06-2018, 14:09:27Evin dışında yaşıyor okuyorsan iyi ama evindeysen masaüstü daha iyi şeyler yapılabilir.
- 21-06-2018, 14:09:37Freedos ve 15.6 inç olması dışında bir problem göremedim ben
Tabi 120 GB SSD'yi ileride durumunuz düzelince artırırsınız diye düşünüyorum. Ancak ısınma durumunu, kullanan birinin anlatması gerek. Şahsen oyun için laptop almadım, masaüstü topladım. Ama oyun amaçlı laptopta da Lenovo'ya yönelmezdim. Monster, MSI gibi daha çok kendini bu işe adamış markalarla çalışmak sanki daha mantıklı. Abra serilerine bir bakın bakalım, bu bütçeye hangisini alabiliyorsunuz.
- 21-06-2018, 14:15:12Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Yaklaşık olarak 1 senedir bu bilgisayarı kullanıyorum. Klavye düzeni normal düzenden biraz farklı o yüzden alışması zor olmuştu. Şimdi ise bilgisayardan ses geliyor. Fan sesi galiba. O da benim kullanım şeklimden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Aldığım dan beri bir kaç kere kapattım bilgisayarı. Kapatmaktan kastım reset atmak
normal zamanda sürekli açık duruyor. Ama şunu söyleyebilirim tam bir canavar kendisi. Bu oyun bilgisayarı olarak geçiyor ama ben oyun oynamıyorum. Ağır programlar kullanıyorum o yüzden böyle bir şey almam lazımdı. Oyun deneyimlerim de oldu tabi, gayet performanslı bir şekilde oynayabiliyorum. Deneyimlerimi paylaştım, umarım faydası olur. Tavsiye edebileceğim bir bilgisayardır kendisi.
- 21-06-2018, 14:27:56Hocam 2017'nin ilk çeyreğinde çıkan bir işlemci. 1.5 yıllık işlemci yani.MrtHzmtci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ama ülkemizde fiyatlar maalesef pahalı. Fiyatına göre alınabilir bir ürün. Çok uygun mu derseniz çok uygun değil, standart bir fiyat.
Turbo fan sistemi MSI ya da Monster gibi verimliyse çok güzel. Ekranın IPS olması güzel.
Ram Frekansı 2400 o güzel.
Sabit diskin 5400rpm olması kötü. Bu fiyata 7200 olsa daha iyi.
Birde normal diskle birleşik olan SSD, harici bir SSD kadar performans veriyor mu? hiç denemedim. bir araştırın derim.
Bence alınabilir bir bilgisayar, çok detaya girersenizde boğulursunuz hiç bir modeli beğenemezsiniz. Ancak çok uyguna bir bilgisayar değil standart fiyat/performans ürünü bence.
ucuz olmasının sebebi 7.nesil işlemci ve ekran kartı olması. ama bi sorun yok.
Tabi 120 GB SSD'yi ileride durumunuz düzelince artırırsınız diye düşünüyorum. Ancak ısınma durumunu, kullanan birinin anlatması gerek. Şahsen oyun için laptop almadım, masaüstü topladım. Ama oyun amaçlı laptopta da Lenovo'ya yönelmezdim. Monster, MSI gibi daha çok kendini bu işe adamış markalarla çalışmak sanki daha mantıklı. Abra serilerine bir bakın bakalım, bu bütçeye hangisini alabiliyorsunuz.
Abra a5 ve a7 önerimdir.