• 13-04-2010, 08:31:30
    #1
    Arkadaşlar mail adresine aynen şöyle bir mail geldi.

    Merhaba
    Bu email i facebook hesabiniz ile ilgili olarak aldiniz, kullanilmayan profiller tarafimizca kapatilmaktadir.
    eger siz profilinizi kullaniyorsaniz asagidaki linkten hesabiniza girerek hesabinizin aktif hesaplar konumunda olmasini
    saglayabilirsiniz.

    www.facebook.com/security/tr

    (Linkleri Goremiyorsaniz ust kisimdan icerigi goster demelisiniz)
    Facebook Turk Ekibi

    Yönlendirilen site http://ukash-paysafe.com/zygna

    Mail bilgileri:

    eturn-Path: <memo0864@host.karsiyaka-bilgisayar-teknik-servis.com>
    Received: from host.karsiyaka-bilgisayar-teknik-servis.com ([174.123.190.66])
    by mx.google.com with ESMTP id i19si10998192qci.102.2010.04.12.18.29.19;
    Mon, 12 Apr 2010 18:29:20 -0700 (PDT)
    Received-SPF: neutral (google.com: 174.123.190.66 is neither permitted nor denied by best guess record for domain of memo0864@host.karsiyaka-bilgisayar-teknik-servis.com) client-ip=174.123.190.66;
    Authentication-Results: mx.google.com; spf=neutral (google.com: 174.123.190.66 is neither permitted nor denied by best guess record for domain of memo0864@host.karsiyaka-bilgisayar-teknik-servis.com) smtp.mail=memo0864@host.karsiyaka-bilgisayar-teknik-servis.com
    Received: from memo0864 by host.karsiyaka-bilgisayar-teknik-servis.com with local (Exim 4.69)
    (envelope-from <memo0864@host.karsiyaka-bilgisayar-teknik-servis.com>)


    X-PHP-Script: www.ukashfree.com/memet0864.php

    Lütfen arkadaşlarınızı uyarınız.. Saygılar
  • 13-04-2010, 08:54:13
    #2
    mail olarak attım herkese..
  • 13-04-2010, 10:31:13
    #3
    teşekkürler bilgi için mail gönderdim
  • 13-04-2010, 11:24:35
    #4
    Bu bir fake mail ve konuyu okumadan yazan 2 arkadaşta dahil olmak üzere bunu yemiş görünüyor.

    Aldanmayın böyle şeylere.
  • 13-04-2010, 13:20:10
    #5
    Edit.
  • 13-04-2010, 17:45:15
    #7
    gencebay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Herşeyi Gözler Önüne seriyor 3.Sıra
  • 20-04-2010, 23:31:11
    #8
    Üyeliği durduruldu
    arkadaşlar googleda aratıp linke tıklamayın site bilgisayarınıza trojen yuklemeye çalışıyor.