Merhaba;
Bu sabahtan itibaren internet bağlantımla alakalı sorunum var.Arkadaşın USB belleğini taktıktan sonra bu sorun ortaya çıkmaya başladı.
İnternete girebiliyorum fakat 2 saniyede bir bağlantım kopuyor.MSN'i açmıyor.Sayfayı yenileyince açılabiliyor sayfa fakat sayfalar arası geçişte yine internet bağlantısı kopup sayfayı görüntüleyemiyor.
Trojan Remover ve Combofix'i çalıştırdım fakat çözemedi.Çözüm yolunu bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
İnternet Bağlantısını Aralıklarla Kesen Virüs
6
●11.002
- 15-06-2009, 22:30:04Üyeliği durdurulduBirde güvenli kip'te "Norman Malware Cleaner" dene sorunun çözüleceğini umuyorum kolay gelsin.
- 01-08-2009, 19:37:02Eposta Aktivasyonu GerekmekteMerhaba;
combofix i çalıştırdım bulamadı demişsin umarım combofix'i güvenli kipte calıstırmıssındır?
eğer pc güvenli kipte acılmıyorsa BOOTSAFE adlı programı kurup güvenli kipte calısmasını saglıyabilirsin bundan sonraki yapacağın aşama combofix ile tarama yapmak.
Sonrasında başlat çalıştır'a msconfig yazıp 'başlat' kısmında çalışan programlara bir bak gözüne yabancı takılan birşey varsa deaktif et.
Pc'ni yeniden başlat, kaspersky internet security kur. Tarat herşey normale dönecektir..