• 02-02-2007, 16:16:02
    #1
    www.isimtescil.net hiç bir açıklama yapmadan güvenlik önlemi politikası uyguluyor 2 gündür kredi ekliyemiyorum nedeni ise.

    üyeligimi onaylanmaması ama cep telefonuma gelen kodu girdim fakat hala aynı.
    neyse olay şöyle;

    sahte kredi kartlarından bıkan isimtescil tc kimlik no vs vs den sonra.
    şimdide cep telefonuyla aktivasyon yoluna gitti. sahte cc domain alan arkadaşları yakalatmak yerine benim ve bizim gibi masum insanlar zarar görüyor kredi ekliyemiyorum domain alamıyorum zararımı kim verecek neyse cep telefonuna gelen kodu giriyorsun ama hala kredi ekliyemiyorsunuz güya sabah teknik servis halledecekti. ama adamlarda haklı onları zararı bizlerinkinden fazladır.

    inş güvenlik önlemi yeterli olur
  • 03-02-2007, 13:58:09
    #2
    adamlar sonuna kadar haklı bedavaya getirmek için sahte cc kullanan o HIRSIZ lardan kurtulmaya calısıyolar. Adi şerefsizler, ha milletin evine girip domain parası çalmışın, ha sahte cc ile şirketi kazıklamışın ne farkı varki? onlar yüzünden biz zarar görüyoruz. isimtescil güvenlik önlemi almakta çok haklı
  • 03-02-2007, 19:31:51
    #3
    ben şimdi cep telefonu vermedim oraya ne olcak kredi ile alırken :S
  • 03-02-2007, 19:50:04
    #4
    hayır adam diyorki hata 42 kredi ekliyemiyorsun lütfen üyeliginiz dogrulayın dogrulamak için tıklayın sonra açılan sayfaya telefon nonuzu giriyorsunuz ve telinize gelen kodu açılan sayfaya giriyorsunuz sonra tabi sistemi yaptılarsa kredi ekliye biliyorsunuz.