Teknove.com
1
●1.142
- 27-01-2008, 00:41:19Üyeliği durdurulduTeknove.com diye bir siteye girdim ve bilgisayarıma bolenja diye bir program bulaştı bir siteye girmek istediğimde sedo sayflarına yönlendiriyor nasıl temizleyebilirim? sizi sahte virüs kurtama sayfalarına yönlendiriyor dikkat edin hiç tıklamayın
- 10-02-2008, 19:47:41Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Site benim. Son zamanlarda FTP şifrelerinin çalınmasıyla yayılan bir virüs. Benide banlamışlardı bunun yüzünden r10'dan. Gerekli açıklamaları gönderdim virüsün kaynak kodlarını inceledim ve çözümledim. virüsün benim yerleştirmemin saçma olacağı bir siteden iframe ile aktarılıyordu fakat ban'ımı belli süreye kadar kaldırmadılar. Ben kullanıcılarıma zarar verecek olsam neden iframe koyayım'ki ? Direk şahane bir program tanıtımı yapar indirenleri botnete katarım benim zombiciklerim olurlarmoonlight007 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ki benden uzak böyle şeyler. Kul hakkına girmeyiz vesselam...
ki benden uzak böyle şeyler. Kul hakkına girmeyiz vesselam...