KaaN adlı üyeden alıntı:
Heyyy GS liler neredeesizi.... Podyuma alalım sizi, bundna 5 saay öncesine kadar öten, konuşan, ileri geri kendince bişeler anlatmaya çalışanlar.. Buyurun sizi dinliyoruz... Yoksa kapak kapandıda cevap mı yazamıyorsunuz ?
Futbol bir eğlence sektörü ve biz de en az fenerliler kadar eğlendik

Ama her zaman elbetteki kazanan konuşur, kaybeden de bir kenarda susar. Tersini yapıp "hakem şöleydi, fenerliler ipnedir, puşttur" desek daha mı iyi
Kazandınız işte tebrikler. Sevinin sizin geceniz
Galatasaray sabaha kadar oynasaydı da o futbolla feneri yenemezdi. Maça iki tane 18lik çocukla başlamak hangi aklı evvelin fikri bilmiyorum. Gerçi o mevkilerde adam sıkıntısı var ayrı konu.
Şimdi "hakem şöyleydi, böyleydi" türünden bahaneler saymak istemem ama galatasaraya çıkan kartlar çok ucuz kartlardı. Mesela o ikinci sarı kart ve akabinde kırmızı kart ağır bir karardı. O kartı çıkarabilen hakem alex'e hakemi aldatmaya yönelik hareketten ikinci sarı kartı da çıkarabilmeliydi. Geceye tek gölge düşüren olaylar bunlardı.
Yine de tebrikler.