Herkese Hayırlı Günler,
Tüm bu yaşananların ışığında artik, tüm dünyaya ders vermenin zamanının geldiğini düşünüyorum. Bozkurt'un intikamını çok sarsıcı bir şekilde alması gerektiğini düşünüyorum.
33 Kahramanımızın her biri için 3333 düşman unsuru yok edilmedikçe bu milletin içi soğumayacaktır.
SİZLER NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?
DUA: '' Ya Rabbi; sen ordumuzu muzaffer eyle. Vatanını korumaktan başka gayesi olmayan kahramanlarımızı şehit eden kâfirleri Kahhar ismi Şerifin ile kahreyle. Onları kendi kanlarında boğuluncaya kadar perişan eyle. Allah'ım Sen'in yolunda Şehit olan kahramanlarımıza rahmet eyle. Ailelerine dayanma gücü nasip eyle. Vatanımızı ilelebet payidar eyle. AMİN "
Dua & bozkurt artik intikam almali !!
12
●596
- 28-02-2020, 08:29:47Üyeliği durdurulduBaşkan ben de düşünüyorum o da düşünüyor öbürü de, ama icraat önemli. Savaş uçaklarımızı bile malum ülkelerden alıyoruz. Böyle büyük büyük laflar etmek mesele değil, her zaman ediliyor. Önce adam akıllı teknolojide, üretimde ilerleyip cevabımızı vermemiz gerekiyor. Bu da 20-30 yıl alır en az doğru stratejilerle. Yani ben de istiyorum Türkler Dünya'yı titretsin falan, ama şu durumda bunun gerçekleşme olanağı yok. Anca böyle klavye başından yazar çizeriz o olur yani.
Dua konusuna gelelim. Eğer bir Tanrı varsa Dünya'ya müdahale etmiyor emin ol. Dünya'ya müdahale ediyor olsaydı sömürgeci devletler şu an bu durumda, dua edenler de şu durumda olmazdı. En basitinden Ortadoğu'nun mevcut durumuna bakarak bu sonuca ulaşabilirsin. İnsanın bir şeye inanması, iman gücü elbette önemli ama klavye başından dua edersek ne bir şey çözülür ne şehitlerimize bir faydamız olur ne de kanımızı alabiliriz.
Kısacası öfkeyi parmaklarımızın ucuyla internete yansıtmak çare değil. Bundan vazgeçmeliyiz. Bunu yıllardır yapıyoruz. MSN zamanında şekilli şüküllü nicklerle yapardık. Ne değişti? - 28-02-2020, 08:33:24metroda sabah işe gelirken, ben dahil bir kaç adam ağlıyordu, içimiz yanıyor... içimiz kanıyor...
- 28-02-2020, 08:41:04Değil 3333 hedef, Suriyenin her taşı ikiye parçalansa; o coğrafyada nefes alan kaç tane katil varsa hepsinin kafası koparılsa yine de bu milletin içi soğumayacak.hbpdmrc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vatan dediğimiz yer neresi? Vatan, şuan evladının Şehadet haberini alıp göz yaşı döken Ana Babaların bulunduğu evdir. O evde ateş artık hiç sönmez, dolayısıyla bu vatanda artık bu ateş sönmez; hiç kimsenin içi soğumaz.
Şu saatten sonra esad itinin ölüm haberini duyalım artık. Sarayı başına yıkılsın ama maşa biz olmayalım, nihayetinde Nato üyesiyiz. Bu gücü de arkamızda alıp kim varsa ne varsa ateşe verelim.