Londra'nın bombalanması.
40
●3.966
- 09-07-2005, 10:15:14Üyeliği durduruldukendileri ediyor kendileri buluyor .haksız yere binlerce insanın kanını döktüler.haksız yere binlerce kişiye zulum yaptılar ailelerini kaybeden insanlar tabiki intikam peşinde olacaktır gelecek günlerde daha büyük eylemler olacak gibi görünüyor.hem dünya yavaş yavaş 3 . dünya savaşına giriyor.gelecek günlerde hep beraber görecegiz gelişmeleri.
- 09-07-2005, 10:48:56Üyeliği durduruldumasum insanların ölmesi dışında, müstahaktır bu katil zihniyete !
Blair ve Bush köpekbalıklarının daha çok çekeceği var ! Kahrolsun Katil Amerika ve Yamağı İngiltere !
Terörün her çeşidini kınıyorum !insanların katledilmesi vahşettir !Bizim 40 bin canımız giderken, Bu Katiller keyifle izliyordu bu vahşeti. ABD destekli terör örgütü, bu ülkelerden yardım alıyordu ve hala alıyor ! Irak'ta Afganistan'da ölen çocuklarda masumdu. İstanbul'da ikiz kuleler patlayınca ölen vatandaşlarımız da masumdu.. Londra'da ölen John gibi, Elizabeth gibi..Kimsenin ahı kimseye kalmaz !
20 senedir Terörle iç içe yaşıyoruz.Bizi kim anladı?Kim destek verdi? En yakın komşumuz bile teröre destek verdi !
Kimseye acımıyorum ! Türkün Türkten başka dostu yoktur !"Dünya düzeni budur" diyorlarsa eğer, o zaman bunlara alışmaları gerekir.
İ.Bush " herşey amerika için..gerisi benim için önemli " değil diye beyanat verdi geçen gün G8 zirvesinde. Herşey bu kadar basit değil. Bunu anlayamadı ama anlatanlar çıkıyor işte..
Hayat, rüyalardaki kadar pembe değil..bazen kıçınıza dikenler batabilir uykuda horlarken..ve ne olduğunu bile anlayamazsınız..Öyle değil mi Sevgili Pusht ve Blair amca ? - 09-07-2005, 10:54:03Üyeliği durduruldutürkiyenin önüne başka türlü geçemiyeceklerdi dünyanın devi olacaktı bu terör işini çıkararak çok akıllı bir yatırım yaptılar tüm dünya.çok iyide başarılı oldular türkiyenin hali içler acısı güneş elbet bir gün doğacaktır.herkes kardeş herkes dostur .
- 09-07-2005, 18:40:18Üyeliği durdurulduOlaya genel açıdan bakarsak olayı kınıyorum, terör bir vahşettir... Orada suçu olmayan o kadar insan öldü, yazık değil mi ? Kimi si evine ekmek götürmek derdinde, kimisi iyi bir gün için geziye gidiyordu, kimisi ise eğlenmeye vesaire vesaire... Ama şuda bir gerçekki Türkiye'nin başına terör olayını saranlar anlasınlar ne demek olduğunu... Terörden biz kayıp verirken onlar bizden güdeceklerinin hesaplarındaydı, gerisini düşünmüyorlardı...
Küçük bir şey anlatacağım,
Bir gün Nasrettin Hoca'nın ayağı kırılıyor ve konu komşu herkes ziyaretine geliyor geçmiş olsun için... Hocam geçmiş olsun , hocam çok iyi anlıyor Allah acil şifalar versin felan hesapları yaparken Nasrettin Hoca durun diyor... Hoca ya bakıyorlar Hoca soruyor;
- Daha önceden içinizde ayağı kırılan oldu mu ? diye soruyor...
Aralarından birisi evet Hocam benim kırıldı diyor... Hocada
- Tamam sen dur diğerleri çıksın diyor...
bunun üzerine komşular hararetle soruyorlar
- Ama Hocam neden ?
Hocanın cevabı ise şu oluyor;
- Çünkü benim ne çektiğimi birtek o anlar...!
Olay bundan ibaret Amerika gördü terörün ne olduğunu şimdide İngiltere... Hepside göreceklerki bizi anlasınlar...