masum insanların ölmesi dışında, müstahaktır bu katil zihniyete !
Blair ve Bush köpekbalıklarının daha çok çekeceği var ! Kahrolsun Katil Amerika ve Yamağı İngiltere !
Terörün her çeşidini kınıyorum !insanların katledilmesi vahşettir !Bizim 40 bin canımız giderken, Bu Katiller keyifle izliyordu bu vahşeti. ABD destekli terör örgütü, bu ülkelerden yardım alıyordu ve hala alıyor ! Irak'ta Afganistan'da ölen çocuklarda masumdu. İstanbul'da ikiz kuleler patlayınca ölen vatandaşlarımız da masumdu.. Londra'da ölen John gibi, Elizabeth gibi..Kimsenin ahı kimseye kalmaz !

20 senedir Terörle iç içe yaşıyoruz.Bizi kim anladı?Kim destek verdi? En yakın komşumuz bile teröre destek verdi !
Kimseye acımıyorum ! Türkün Türkten başka dostu yoktur !"Dünya düzeni budur" diyorlarsa eğer, o zaman bunlara alışmaları gerekir.
İ.Bush " herşey amerika için..gerisi benim için önemli " değil diye beyanat verdi geçen gün G8 zirvesinde. Herşey bu kadar basit değil. Bunu anlayamadı ama anlatanlar çıkıyor işte..
Hayat, rüyalardaki kadar pembe değil..bazen kıçınıza dikenler batabilir uykuda horlarken..ve ne olduğunu bile anlayamazsınız..Öyle değil mi Sevgili Pusht ve Blair amca ?