Hiç utanmadan sıkılmadan meseleyi dinle bağdaştırıp, tartışma ortamı yaratan örümcek kafalar akbaba gibi hemen üşüşmüşler konuya..
Bir bitmediniz.. Bir kurtulamadık lanet gitsin gerçekten...
Stephen Hawking hayatını kaybetti
74
●3.629
- 14-03-2018, 13:16:46Daha 2 yıl öncesine kadar TRT belgesel kanalında bilime de yer verirdi. Şimdi attığı başlıklardan birini söyleyeyim: "Ayılar ve İnsanlar: Bitmeyen Kavga" Komik değil mi? Tanrı'nın terkettiği dağları ve kırsal insanları çekip belgesel diye yutturuyorlar artık...ahmetbaslik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-03-2018, 13:53:05Yorumları okuyayım dedim son sayfada senin bu yorumunu gördükten sonra sayfa sayfa gezdim yorumları abi sonra gülmekten kendimi alı koyamadım gerçekten. Konumuzun din ile hiç bir alakası yok iken dini öğretmeye kalkan arkadaşlar olmuş. İsteyen istediğini der arkasından. Adam bilim adamıydı ve öldü bu kadar.uzay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Einstein'in doğduğu gün ölmüş olması da ayrı bir tesadüf tabi.
Fakat bir kaç şekilde "rahmet" kelimesinin sadece müslümanlara ait olduğundan bahsedilmiş. Bakış açımız çok yanlış. Bu şekilde islamiyeti kötülemeye çalışanların eline taş vermiş oluruz. Rahmet kelimesi arapça kökenli bir kelime diye sadece müslümanlığa özgü demek değildir. Rahmet, tanrının affetmesi anlamına gelir. Her ne kadar Hawking'in ateist olduğu bilinse de bu duayı edenler aslında yaratıcıdan af dilemiştir ölen kişi adına. Bunda görülecek bir sakınca yok. Bazı şeyleri çok yanlış yorumluyoruz ve bu forumda bunları görmek üzücü. Herkesin dini herkesin yaşayış şekli kendine. Bunu yorumlamak bize düşmez ve hoş değildir.
Kendisi fikirleri ve insanlığa sunduğu hizmetleri ile büyük bir zekaydı. Herkese iyi forumlar. - 14-03-2018, 14:31:21Beşerin verdiği ödüllerin hükmü yok, şu an yüce makamın karşısında en çetin hesabı veriyor. Dünya işi yalan ama değerli bir kişiliğe sahipti.
- 14-03-2018, 15:16:455 vakit namaz kılıp hiç bir işe yaramayıp yapmadığı çakallık kalmayan adamlardan bence daha iyidir. O yüzden Allah Rahmet eylesin. Dünyanın böyle insanlara ihtiyacı var din tüccarlarına değil.
Ayrıca bu adam dinsizdi felan gibi gereksiz yalamalık yapan adamlar kendileri dinsizlerin önde gidenidir.
Hiiiç alakası olmayan konularda bile dini kullanmak isteyen yüzlerce din adamı(!). Şuan koltuğuna k*ç*ını uzatmış yatarken, yaşadığımız evreni araştıran insanı eleştrebilecek din adamları(!) Hurray!!