uzay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç utanmadan sıkılmadan meseleyi dinle bağdaştırıp, tartışma ortamı yaratan örümcek kafalar akbaba gibi hemen üşüşmüşler konuya..

Bir bitmediniz.. Bir kurtulamadık lanet gitsin gerçekten...
Yorumları okuyayım dedim son sayfada senin bu yorumunu gördükten sonra sayfa sayfa gezdim yorumları abi sonra gülmekten kendimi alı koyamadım gerçekten. Konumuzun din ile hiç bir alakası yok iken dini öğretmeye kalkan arkadaşlar olmuş. İsteyen istediğini der arkasından. Adam bilim adamıydı ve öldü bu kadar.
Einstein'in doğduğu gün ölmüş olması da ayrı bir tesadüf tabi.
Fakat bir kaç şekilde "rahmet" kelimesinin sadece müslümanlara ait olduğundan bahsedilmiş. Bakış açımız çok yanlış. Bu şekilde islamiyeti kötülemeye çalışanların eline taş vermiş oluruz. Rahmet kelimesi arapça kökenli bir kelime diye sadece müslümanlığa özgü demek değildir. Rahmet, tanrının affetmesi anlamına gelir. Her ne kadar Hawking'in ateist olduğu bilinse de bu duayı edenler aslında yaratıcıdan af dilemiştir ölen kişi adına. Bunda görülecek bir sakınca yok. Bazı şeyleri çok yanlış yorumluyoruz ve bu forumda bunları görmek üzücü. Herkesin dini herkesin yaşayış şekli kendine. Bunu yorumlamak bize düşmez ve hoş değildir.
Kendisi fikirleri ve insanlığa sunduğu hizmetleri ile büyük bir zekaydı. Herkese iyi forumlar.