Fakir adamın arabası olmucakmı ne bicim dusunce bu bu ulke sadece zengınler ıcınmı sız bole dusundugunuz sınıf ayrımı yaptınız muddetce bu ulke hıc bızamn duzelmez ne kaldırırsalar kaldırsınlar her yerde zengin fakır tanıdık ayrımı neyse bence bu dusuncenden kurtul fakir de insan bir gun sende fakir 1 gr ekmeye muhtac olursan ozamn anlarsın
Ben insanları maddi durumuna göre değil ama zekasına göre sınıflandırırım bu sebeb ile bu size ilk ve son cevabım.Onca açıklama yapmışım şu zenginlik fakirlik konusun da ve siz daha ilk mesajıma alıntı yapmış ama diğer mesajlarımı okuma gereği bile duymamışsınız ama ucuz fakir edebiyatını ihmal etmemişsiniz.
@PsdBul yöneticimiz benim söylemek istediklerimi kısa ve öz özetlemiş.
https://www.r10.net/1071907255-post14.html
Değerli yönetimicizin yukarı da ki mesajına harfiyen katılıyorum ve bir kez daha vurguluyorum.Mesele zengin veya fakir olma meselesi değil mesele magandalar ile nasıl mücadele edileceği zira her iki gruptan da fazlasıyla maganda ülkemiz de mevcuttur.