Bir noktadan sonra komik oluyorsunuz gerçekten. Olay daha gerçekleşir gerçekleşmez paranoyak arkadaşlar çıkıp iddialar atıyorlar ama ellerinde hiçbir delil yoktur zaten olmasına da imkan yoktur. Nesiniz siz üst düzel bir komutan mı. Daha incelemeler bile tamamlanmamışken resmi bir açıklama yapılmamışken sadece 2 uçağın ayna anda düşmüş olmasına dayanarak sanki iddialarınız gerçekmiş gibi diretiyorsunuz. Bununla ilgili haberlere bir göz geçirdim ama bir şey bulamadım sadece uçakları Suriye düşürmüş olabilir mi? şeklinde birkaç başlık var bunlarda ne iddia nede haber değeri var. Herhalde Türkiye'de sizden başkası bilmiyor olmalı.

Aynı şeyi farklı konularda devamlı surette yapıp duruyorsunuz bilginiz olmamasına rağmen ortaya bir şeyler atıyorsunuz çoluk çocukta belki inanıyor ciddi ciddi yazdığınızı görünce. Dediğim gibi iddia olmaktan bile uzak görüşleriniz, saygı duyarım ama saygı duymama bile engel oluyorsunuz çünkü gerçekmiş gibi empoze etmeye çalışıyorsunuz, bende diyorum ki madem gerçek o zaman bildiğiniz bir şey varsa ispatlarsınız yoksa da ahkam kesemezsiniz.
Bildiğim bazı olaylar kimisi işin arkası ekonomi olup ideolojiye dayanan tarafları, diğerleri işe dost ve müttefik olarak tanıttığımız ülkelerin bizle dost ve müttefik olmaması.
Ayrıca silahlı kuvvetlerimizin gerek teknoloji geliştirme ve var olan teknolojiyi kullanmada yeterli bilgi ve tecrübeye sahip olmaması gerçeğidir.
Mesela şu uludere olayları ben kaçakçılık olduğu için sonuna kadar "vur göklerden inlesin" diyen bir buduncuyum.
Ama asıl plan onun Türkiye Cumhuriyetinin hava kuvvetleri için alacısı ve geliştiricisi olduğu f-15 tipi ağır savaş uçağından vazgeçme bildirimi yapmasıdır.
Tarih tekrar eder, aynı 92 de DM-357 e gelen gibi bazı dış güçler mesajlar verir yapılanlara karşılık burada ordumuz ne yazık ki yeterli değil bu türlü senaryolarda nasıl davranacağı konuşunda bilgi ve tecrübesi yok ve ordumuzun dış istihbaratı yok ona bizde yasal olarak Milli istihbarat baktığı için ve bunlarda bir birlerinden kopuklar bilgi paylaşımı konusunda bu durum zaten basına çok şık rastlanıyor mesela tır mevzusu.
Hal böyle olunca ve birazda biz salak değiliz herhalde bazı şeyleri akıl edebiliyoruz yıl oldu 21 yüzyılda 2015 zaman teknoloji ise ki zaten bu uçakların üretildiği zamanda bile var söyle özetleyim biz daha ssd dahi ne bilmez iken bu uçaklarda mekanik depolama değil ssd ile depolama yapılıyordu yani son tüketici ürünlerinden çok çok ileri seviye özelliklere sahipler sizin aklınız alıyor mu bu 2 savaş uçağının bir dağ çarpmasını bunların en az 2 tane yerden yüksekliğini gösteren alet vardır uçaklarda hiç bindiniz mi bilmem bir kablo 2 tanedir mesela kullaklık çıkışları bile sağ-sol diye ikili besleme alır ayrıca bu uçaklar sadece süren pilot değil alt tarafda radar hareket amirliği gibi çeşitli birimlerce de izlenir ayrıca bakımı olsun vb bir çok adam var yani hadi diyelim dağ değil bir birleri ile çarptı bunlar gösteri uçağı değil tip tipe gitmesi gerekse bile bunu sis var gözle göremiyor radar denilen olayları var çevresinde hangi cisim var ise onları o ekrandan göre bilirler.
Tamam ben Suriye yaptı demedim demiyorum ben başka varsayımlar olabileceği konusunda iddiamı hala sürdürüyorum tabii ki bu hemen çıkmaz ilerde bakarsınız çıkar.
Ulu Başbuğ Mareşal Gazi M. Kamâl ATATÜRK'ün bir sözü vardır.
"Türk milleti, başına geçireceği insanların kanındaki cevheri asliye dikkat etmelidir"
F-35 Olayına dahil kanıtlar
F-35 sipariş erteleme (gerekirse iptal) olay 2011 Mart ayı
http://www.memurlar.net/haber/191612/
Türkiye Cumhuriyeti dışarıdan aldığı istibat bilgisi ile savaş uçakları ile operasyon düzenledi 2011 Aralık
Bence operasyon istersen dışarıdan olsun ister içeriden çok yerinde.
Yasak yasaktır.
Neyse diğer bak benim bağlayacağımı Oktan Keleş bağlamış olaya
http://www.onaltiyildiz.com/artikel.php?artikel_id=206
Bu arada ben şıkı bir fsx oyuncusuyum uçalım bir gün senle.