<meta name="author" content="www.forsnet.com.tr" />
?
Devlet sitesine link için hack girişimi
34
●2.399
- 10-12-2012, 23:08:12Üyeliği durdurulduNeyini savunuyorsunuz onu anlamıyorum. Bir site yapıyorsun, müşteri sana parasını verip yaptırıyor. Kendi şirketinin adını eklemişsin zaten. Diğer sitelerinin niye linkini ekliyorsun?
Cidden eskiden bu internet işlerini yapanlar daha dürüst işler yaparlardı. Şimdi para için herşeyi yapacak adamları savunuyorsunuz.
Adamlar kendi hakkı olarak linki eklediler peki şikayetlerden sonra niye kaldırdılar ? Demekki doğru olanı orda olmamasıymış.
@yaramazkedicik
Yazdıklarımı okumak zorunda değilsin. Kişileri blok listesine ekleyebiliyorsun.
- 10-12-2012, 23:20:30bu konunun ilk mesajına bakarsan forstnet söz konusu bile değil, siteyi yaptı kendine link verecekse adam gibi verir foterde zeminle aynı renk bir "i" harfine link vermek ne demek oluyor senceylmz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o link kimkimdir'eydi bu konuyu yada bazıları şikayet etti galiba o şikayetleri görünce link kalkmış ordan - 10-12-2012, 23:23:30Üyeliği durdurulduAdamlar aynı zamanda siteleri kapalı oldugu halde Dmoz'ada kayıt yaptırmışlar. Her yere bir tanıdık bulunuyor arkadaşlar yani yapacak birşey yok .
- 11-12-2012, 01:47:50ant07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk görenlerden birisin ant kardeş kanıtı sen koydun diye caps çekmedim ama linkleri kaldırmalarının onlara bir getirisi olmayacak sebebi ise kanıtlar halen duruyor.
nasılmı tesadüfen dünki doodle logosundaki Ada lovelace adlı kişiyi arattırdım baktım kimkimdir.gen.tr sitesini gördüm merak edip backlarına baktım ne görim alttaki resime bakın.

hack zannetmiştim devlet sitelerini yaptıklarını bilmiyordum serverlerinden doğru ve sitede forsnet.com.tr'yede yer vermişler anladımki kendi şirketleri.
Şimdi adamlar eklemiş diyenlere
1.Forsnet.com.tr değilde neden kimkimdir.gen.tr yi eklemişler? adsense olduğundan dolayımı?
2.Madem ekliyorlar neden ant07'nin verdiği örnekteki gibi "i" olarak linklenmiş?
3.Madem doğrulardı neden linki kaldırdılar.
Ben doğru bildiğimden şaşmadım kimseyi kanıtsızda suçlamıyorum burda bizim sizin herkesin haksız rekabetten dolayı hakkını yiyecek işi bilmeyen bir kaç adamda normal karşılayacak yok böyle bir dünya gözünüzü açın.
sene 97 98'den beridir net alemindeyim bu bilmeden konuşanlara tavsiyem rakiplerinizi araştırın kıskanarak değil merak ederek.
Not:Konunun yeri burası olmayabilir doğrudur modlar tarafından taşınırsada olur kusura bakmayın.
