ant07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu konunun ilk mesajına bakarsan forstnet söz konusu bile değil, siteyi yaptı kendine link verecekse adam gibi verir foterde zeminle aynı renk bir "i" harfine link vermek ne demek oluyor sence

o link kimkimdir'eydi bu konuyu yada bazıları şikayet etti galiba o şikayetleri görünce link kalkmış ordan

İlk görenlerden birisin ant kardeş kanıtı sen koydun diye caps çekmedim ama linkleri kaldırmalarının onlara bir getirisi olmayacak sebebi ise kanıtlar halen duruyor. nasılmı tesadüfen dünki doodle logosundaki Ada lovelace adlı kişiyi arattırdım baktım kimkimdir.gen.tr sitesini gördüm merak edip backlarına baktım ne görim alttaki resime bakın.

hack zannetmiştim devlet sitelerini yaptıklarını bilmiyordum serverlerinden doğru ve sitede forsnet.com.tr'yede yer vermişler anladımki kendi şirketleri.

Şimdi adamlar eklemiş diyenlere
1.Forsnet.com.tr değilde neden kimkimdir.gen.tr yi eklemişler? adsense olduğundan dolayımı?
2.Madem ekliyorlar neden ant07'nin verdiği örnekteki gibi "i" olarak linklenmiş?
3.Madem doğrulardı neden linki kaldırdılar.

Ben doğru bildiğimden şaşmadım kimseyi kanıtsızda suçlamıyorum burda bizim sizin herkesin haksız rekabetten dolayı hakkını yiyecek işi bilmeyen bir kaç adamda normal karşılayacak yok böyle bir dünya gözünüzü açın.

sene 97 98'den beridir net alemindeyim bu bilmeden konuşanlara tavsiyem rakiplerinizi araştırın kıskanarak değil merak ederek.

Not:Konunun yeri burası olmayabilir doğrudur modlar tarafından taşınırsada olur kusura bakmayın.