Aynı problem bende de var. Uzun zamandır ilk sayfada olduğum kelimede 2. sayfadayım bir haftadır. İnş. dalgalanmadır. Bir söz vardır: Felaket sadece sizin başınıza geliyorsa telaşlanın. Herkesin başına geliyorsa merak etmeyin düzeltilir.
Edit: Analytic ve google search kullanyordum sitemde. Kaldırdım. Siteyi çok yavaşlatıyor bu günlerde. Sıralama kaybının sebebi bu ikisi de olabilir.
Şoktayım
122
●8.269
- 05-06-2010, 12:59:12Üyeliği durdurulduHer 5 Dakikada bir kelimeleri kontrol ediyorum, bir dalgalanma oluyor. Sitelerin filtrede olmadığını umut ediyorum. Aklıma gelen algoritma değişkliği mi oluyor şeklinde eğer böyle bir değişiklik oluyorsa büyük hata, çünkü alakasız siteler üst sıralara yerleşmiş durumda. Yarına kadar çözeriz bu durumu.
- 05-06-2010, 13:06:20Üyeliği durdurulduArkadaşlar şu ana kadar ki, gözlemlerimi paylaşayım,
Keyword domain adında geçiyorsa 5-6 sayfalara göndermiş.
Alt sayfalarda keyword geçiyorsa üst sıralara taşımız.
Spam yapıp keyword yığını olan siteler yine üst sıralarda.
En son tespitimde şu, siteleri pr değerine göre sıralamış, PR5 olan sitenin içinde alakasız da olsa aranan keywordun geçmesiyle üst sıraya almış.
Bütün bunlar google algoritmasına ters bir durum, muhtemelen ki geçicidir. - 05-06-2010, 13:09:43Üyeliği durdurulduBaclink sorgulayın rakipleriniz size ***** veya w*arez siteden size hatırı sayılır link atmış olabilir.
- 05-06-2010, 13:14:12Üyeliği durdurulduHergün backlink kontrolü yapıyorum, yok öyle bir şey. Zaten bir değil iki değil tüm sitelerim geriledi. 15'den fazla sayısı, 3 farklı sunucuda siteler.PhotoFatih53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne zaman bıraktı alkolü bizdendir google kafası iyi oldumu alıyor teee arkalara ayıkken de bunları kim getirdi diyip eski yerine getiriyor seni anlamak çok zor Google Amca