Selamlar,
Search Console veri güncellemesi 20 saatten fazladır kesildi. Ortalama 15 gündür pek çok methodun çalışmadığını, sitelerin tepki vermediğini çoğumuz biliyoruz. Veri güncelleme durması ile genelde bir güncelleme olduğunu da çok kez deneyimledik.
Bu süreçte neler oluyor, siteleriniz, müşterileriniz nasıl etkileniyor? Ne yaparak devam ediyorsunuz ?
Bu vb. konularda konu altından sohbet edelim. Umarız artık SERP sorunları düzelir.
Search Console Verileri Durdu ! Güncelleme Sohbet Başlığı
15
●754
- 26-04-2026, 08:14:26Yapay zeka gelmeseydi belki ama şuan google çok iyi domine ediyor, rakibide çıkamaz bu saatten sonra millet tek alanda geliştirme yaparken adamlar tasarımdan tut, resime, videoya herşeyi yaptılar youtube gmail desen ayrı ihtiyaç haline gelmiş durumda. Şimdi artık yapay zeka ile tek tıkla onlarca görsel oluşturabildiğiniz birşey çıkartmışlar stok görsel sitelerinide tarihe gömdülerGelistir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 26-04-2026, 12:17:21Son 24 saatlik performans verisi, son 24 saatin ilk 6-7 saatlik raporlarını gösteriyor. Performans verisi günlerce veri raporlamayı durdursa da son 24 saatlik veri raporlarında böyle bir sorun olmuyordu. Bu sorunu ilk kez görüyorum.
- 26-04-2026, 13:35:13Bizdede durumlar en son çarşamba gozukuyor ama gercek verileri 1 aydan beri gostermiyor. Analityc ile consol arasında 300 500 hit oynardı. Bunu anlıyorduk ancak son dönemlerde 2 sistemin arasında dağlar var. Hangi veriyi baz alacagımızı şaşırdık. Google tekil dev firma olmasını bu yüzden hic istememistim. Hep bir rakibi olmalı bence. Yoksa daha çok yaşıyacaz bu durumları. TÜRKİYEYE ÖZEL Ayar cekiyorlar gibi geliyor bana.
- 26-04-2026, 17:09:01Sizin yine iyi valla benim en son 22 Nisan verilerini gösteriyor. Son 24 saat verisi dünden beri aynı hit sıfır . Sadece bu sorun bendemi var diye merak ediyorum r10 da olmasa ne yapacağım