• 23-03-2009, 16:08:33
    #1
    Arkadaşlar merhaba öncelikle sistemimin wordpress olduğunu belirteyim, Sandboxa 1 hafta önce düştüm ve 1 haftadır çıkmak için hiç bişey yapmadım bekledim çünkü neden düştüğümü anlayamadım copy paste olayı yapmadım ve sistem zaten makale içerikli değil kullanıcıların bilgi girdiği bir sistem. herneyse dün sandboxtan çıkmak için bi kaç şey denedim bugün çıktım.

    1) Sitenin temasını, meta sını ve title nı değiştirdim.

    2) Sitemin URL sini google a yeniden bildirdim.

    3) Google toolbar a sitemin tam adresini yazıp toolbardan direk siteye 3-4 ayrı İP den giriş yaptım. ( bunun faydası şu google toolbardan sitenizin adresini yazıp direk giriş yaparsanız google botlar sizinle beraber sitenize giriyor. yani botları sitenize hemen çekebiliyorsunuz.)

    bunları yaptıktan sonra
    bu sabah çıktığımı gördüm..

    Başarılar...
  • 23-03-2009, 16:36:50
    #2
    Üyeliği durduruldu
    hayırlı olsun hocam
  • 23-03-2009, 17:09:32
    #3
    Denemekte fayda var zaten kimse kesin olarak nasıl çıkılacağını bilmiyor ayrıca zaten zamanı gelince çıkıyorsunuz çabalarımız acaba hemen çıkabilirmiyiz yönünde herkese kolay gelsin
  • 23-03-2009, 17:17:48
    #4
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Belkide kolay girdiğin için kolay çıktın. Sabıkan ağır değildi yani
    Adınıza sevindim.
  • 27-03-2009, 00:19:51
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Evet bir kerede benim başıma sandbox geldi söylemis oldugunuz sekilde title, meta tag, ve içerigi değiştirmem ile google url kayit yerine tekrar'dan kayit etmem ve account hesabimi dedicated'den silip tekrar acmam ile düzeldi 2 gün sürmüstü.