Merhaba arkadaşlar ;
2 yıllık bir serüveni tek tek anlatmaya çalışacağım ama başarılı olamadık.
Galatasaray haber sitemiz olan www.haber1905.net bizi çok yanılttı beklediğimiz hiç birşeyi vermedi.
İlk olarak bir editör ile başladık maceraya tabi sitemiz hit almıyordu ilk zamanlardır diye birşey demedik aylık yaklaşık olarak 150 adet makale giriliyordu. Belli bir makale sayısına ulaştıktan sonra newse başvurduk kabul olmadı sonra bir arkadaşla anlaştık sağolsun bizi newse soktu ve bize bir heyecan geldi başaracağız diye hemen sonrasından SEO yaptırdık belli başlı kelimelerde yine başarılı olamadık. Yani aklıma gelmeyen birçok şeyi sayamıyorum şuanda lakin biz bu siteye 8K harcama yaptık başaramadık bu işi. Yani biz nerede ne yanlışı yaptık bilmiyoruz bu konuda bize bilgilerinizi sunarsanız seviniriz hocalarım.
İş tekliflerine açığız lakin birçok arkadaşla ön ücret sonra iş diye çalıştık başarılı olamadık pek sallamadılar diyebilirim, bize düzgün bir arkadaş nasıl bir ücretli ücretsiz farketmez ama garanti olmak şartıyla ön iş sonra ücret olmak şartıyla yardımcı olabilecek görüşebiliriz. Yorum yaparakta bizleri bilgilendirirseniz sevinirim hocalarım.
Bu kadar harcamaya tutturamadıgımız siteyi yoksa çok ucuza satmak zorunda kalacağız.
İlginiz için teşekkürler, iyi forumlar hocalarım.
Ne yaptıysak olmadı ! Bir çare arıyoruz ?
11
●820
- 06-12-2017, 11:41:35Hocam gerçekten ciddi paralar harcamışsınız. Size birkaç tavsiyem olacak;
- spor kategorisinde makaleler yazdırın ama güncel olmayan yani sadece organik trafik getirecek makaleler...
- sosyal medyaya ciddi ağırlık verin çünkü siteniz taraftarlara hitap ediyor.
Benim tavsiyelerim bunlar - 06-12-2017, 11:41:35Merhabalar, eski bir haber muhabiriyim. Uzun zamandır forumda da haber editörlüğü yapıyorum. İzlediğiniz yolun baştan sona yanlış olduğunu söyleyebilirim. Google News, zamanında çok şişirildi. Neyse ki o balon da söndü. Eskiden 5.000 TL değer biçilen News kayıtlı siteler artık 600 - 700 TL üzerinden gidiyor. İnsanlar News'in pek işe yaramadığını öğrendiler. İnternet haberciliği macerasında sadece ufak bir artıdır Google News servisi. SEO çalışmalarınızın içeriğini bilmiyorum ama bu tip çalışmalar ya çöp çalışmalar oluyor ya da zamanından önce yapıldığı için verim alınamıyor. Bir haber sitesinin olmazsa olmazı sosyal medyadır. Sosyal medya gücünüz yoksa istediğin kadar içerik üretin, SEO yaptırın hiçbir işe yaramayacaktır.
Çalıştığınız yazarlar tabi ki önem taşıyor fakat haberin dili gereği yazarların cümleleri birbirleriyle benzerlik gösterir. Elbette garip durumlarla da karşılaşıyoruz. Bir müşterimin sitesinde bir ara şöyle bir cümle kullanılmış: "Siz değerli takipçilerimiz için bla bla bla". Hayatım boyunca unutamadım o cümleyi. Her neyse, bu tip garip örnekler haricinde yazarlar arasında bir fark bulunmaz. Yazarın önemi de bu doğrultuda yine geri planda kalıyor. Yolumuz tekrar ve tekrar sosyal medyaya çıkıyor. Öte yandan yazarlarla gün sonu ödeme şeklinde çalışırsanız başınız ağrımaz. - 06-12-2017, 11:49:25Tutturmanın birkaç türlü yolu var:
İki yıl üç yıl dört yıl sürekli güncel ve piyasada pek olmayan içerikleri haberleri girmek,
Sansasyonel gerçek haberler yapmak ve diğer büyük küçük sitelerin seni referans göstermesi,
Ünlü insanlarla çalışmak ve bu insanların sosyal gücünden faydalanmak,
Sosyal medyayı etkin kullanmak Trend Topic hizmetini sık almak,
İyi bir reklam bütçesini düzenli almak... - 06-12-2017, 12:21:58Üyeliği durduruldu301 yönlendirmeleri eksik. sitenizde ssl var ama haber1905.net ve www.haber1905.net şeklinde giriş yapınca https ye yönlenmiyor.
- 06-12-2017, 15:31:32slm,
çok içerik yazdırmaktan ziyade, içeriklerin kalitesi önemli.
içeriğinizin seoya uyumlulugunu vuradan test edip gerekli düzenlemeleri ücretsiz yapabilirsiniz.
site link : www.seocontentchecker.com
konu linki : https://www.r10.net/google-optimizasy...lu-makale.html - 08-12-2017, 22:48:30Üyeliği durdurulduÇooook sağlam düzenli hacklink alımı
veya
Tamamen ilgili sosyal medya hesaplarına reklam vermek dışında
başka
careniz
yok. - 09-12-2017, 21:10:32Selamlar yazınızı okurken benim site hikayemi okuyormuş gibi geldi aynı adımları bende attım ve şunu anladım
1 Komşu komşunun eşşeğini türkü çağırarak ararmış yni editör işini yapar siteye özen göstermez ben bunu bilirim
News olayını tam bilmiyorum ama seo işi dark atmaya benzer hedefi vuramadığın her atış boşa gider - 09-12-2017, 22:04:01editör başkası seocu başkası bu şekilde netice herzaman hüsran olur harcadığın paranın karşılığını bu şekilde alamazsın, kendin öğren araştır ve kendin yap her şeyi inan bana tecrube etmiş biri olarak söyluyorum 6 yıldır başkalarına iş yaptırarak sadece paramndan oldum son 5 aydır kolları sıvadım bildiğimin üzerine araştırma yaparak iş yaptım sonuç başarı dikkate almanı tavsiye ederim.