• 10-03-2017, 03:50:38
    #19
    devran yıllardır aynı, birileri üzülür birileri sevinir yapacak pek bir şey yok .
  • 10-03-2017, 08:47:50
    #20
    Aralıktan itibaren her gün 3-5 konu açılıyor bu yönde.

    Eskiden en ufak güncelleme de google'nin ne yapmak istediğini anlar ve hemen oraya odaklanırdık. ama şu anda Elimiz kolumuz bağlı bir şekilde bekliyoruz. Seo uzmanları google kurdu olarak tabir edilen adamlardan da ses seda yok. ayarlardır ne yapıldığı konusun da gerçek anlamda firkir sahibi olan yok malesef.
  • 10-03-2017, 10:33:24
    #21
    ortalama %75 düşüş. Şaka gibi. Merak ediyorum Benim sitem %75 düşerken kimin sitesi yükseldi
  • 10-03-2017, 10:59:22
    #22
    ipekBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aralıktan itibaren her gün 3-5 konu açılıyor bu yönde.

    Eskiden en ufak güncelleme de google'nin ne yapmak istediğini anlar ve hemen oraya odaklanırdık. ama şu anda Elimiz kolumuz bağlı bir şekilde bekliyoruz. Seo uzmanları google kurdu olarak tabir edilen adamlardan da ses seda yok. ayarlardır ne yapıldığı konusun da gerçek anlamda firkir sahibi olan yok malesef.
    Bence google çok güzel şeyler yapıyor gerçek zamanlı algortimanın getirdiği velinimetleri daha kavrayamamışsınız bazen sene 2006 - 2007 seneleri aklıma geliyor tabi spam yapmadan

    Herkes dalgalanmadan bahsediyor bu aylardır böyle bu dalgalanma değil gerçek zamanlı algortma işte her dakika değişen sonuçlar telefonda farklı masa üstünde farklı sizde ona göre hareket edin
  • 10-03-2017, 11:05:02
    #23
    🔥%100 WP Optimizasyon🔥
    PaintYazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ortalama %75 düşüş. Şaka gibi. Merak ediyorum Benim sitem %75 düşerken kimin sitesi yükseldi
    benim dostum normal 2 ka olan sitem dün 6.5k ya yükseldi.bugün sabah 6 gibi uyandıgımda 750 civarındaydı hit.şuan 2kya geldi... diğer bir sitem önceki gün 500 civarında iken dün 900, bugün 900ü geçti türkçe siteler.
  • 10-03-2017, 11:27:08
    #24
    İlk açıklamalara göre düşük seviyeli bağlantılar ile algılıyormuş. Varsayım.

    Google mühendisleri "Fred" algoritma adı olarak şaka yaptığını yabancılar yazıyor.

    https://www.seroundtable.com/google-...ate-23529.html


    Birincisi, bu güncelleme bağlantı kalitesiyle ilgili ve içerik kalitesi ile ilgili değil gibi görünüyor - ancak böyle bir yargılama çağrısı yapmak için hala çok erkendir. İkincisi, Google hala güncellemeyi onaylamadı veya reddetti.
  • 10-03-2017, 12:22:39
    #25
    2014 öncesi güncellemelerden zarar görüp gerilemiş bir sitem vardı. Yeniden ilk sayfalara geldi. Aldığı hitin 2-3 katını almaya başladı. Ortada bir açıklama da olmadığı için yorum yapmak zor. Fakat, şu andaki durumun kalıcı olduğunu sanmıyorum.
  • 10-03-2017, 12:45:37
    #26
    OnurTürk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu şekilde bir yere varamayız arkadaşlar, site sahipleri düşüş yaşadıkları sitelerin kategorileriyle birlikte nasıl backlink aldıklarını yazarlarsa eğer iyi veya kötü bir sonuca ulaşırız.
    Katılıyorum.
  • 10-03-2017, 12:54:53
    #27
    tahminler düşüşün backlink kalitesi ile ilgili olduğu yönünde.

    içerikle alakalı olmadığı konuşuluyor.

    yalnızca anahtar kelimeden backlink kasmak sıkıntı bundan böyle.

    benim anlamadığım adam sadece benim sitemde bulunan içeriği görseliyle birlikte kopyala yapıştır yapıyor ve benden önde çıkıyor. googleden iyice nefret ettim :@