300 Tl az değil.İşi az bilen adam aylık 10 bin değil 100 bin tlde harcasa birşey elde edemez.Buna inan,öncelikle yapmaman gerek paketlerden kaç bir arkadaşım daha yeni şikayet konusu açtı,adam gitmiş çöp sitelerden tanıtım vermiş hem adamın 300 tlsi gitmiş hemde konusuna yazdığı için az kalsın ceza yiyordu ( Premium üye idi tanıtım satan bilmiyorum artık neden )
Ondan sonra 300 tlden ziyade on numara bir iç seo yap,sonra sektörüne yakın ve gerçekten kaliteli yerlerden tanıtım al.Şu toplu satılan newslerden de kaçmaya çalış 1-2 ay sonra tanıtımı silen çakal çok var.Siten bir üç ay gittikten sonra footer link falan al.Sosyal medyayı iyi kullan,gerekirse 10-20 google plus aç...
Ümitsizliğe kapılma,ben 5 tl bile harcamadan tozlu giyim tesettür,tozlu giyim,alvina giyim gibi kelimeler de ilk 3-4 e girdim 7-8 ayda,sende yaparsın.Yeter ki buradaki ölü sevicilere,gariban yiyicelere dikkat et gerisi gelir.Sabır et.
300 ₺ ile her ay
49
●4.284
- 01-03-2016, 17:15:41Üyeliği durdurulduŞaka bir yana Ingilizce öğren ve Ingilizce makale oku, en iyi yatırım o.okutan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-03-2016, 19:26:14Önce hedefinizi açıklığa kvuşturun. Adsense üzerinden gelir mi elde etmek istiyorsunuz? Yoksa ürün veya hizmet satışlarınızı mı arttırmak istiyorsunuz?okutan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
A şıkkı için iyi bir editör bulup seo uyumlu makaleler yazdırın.
B şıkkı için facebook reklamı verin.
Bol şans. - 01-03-2016, 20:15:17Merhabaokutan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamamı kendinize ait olan ve her biri farklı Class IP lerden oluşan paravan siteler oluşturarak, kendi link inşaanızı kurabilirsiniz.
Ücretin yarısı SEO reseller masrafınız olur, kalan kısım için özgün içerik ve sosyal medya çalışması ile destek verebilirsiniz. - 01-03-2016, 21:14:20Her ay 15 kaliteli özgün blogtan tanıtım yazısı alabilirsin. Sosyal medya, forum backlink ve yorum backlink ile de desteklersen sektör ne olursa olsun gözle görülür bir yükseliş yaşarsın.
bir bütçe ile SEO anlamında ne yapılınabilir ?