• 14-02-2015, 18:29:31
    #10
    setrox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ya geçiniz bunları arkadaşlar..ovh dan serverım var 90ms ping süresi..Türkiyede 50-60ms..ilk tepki süresidir bu sonrası seri bir şekilde veri gelir..yani süreki 90ms de bir veri göndermez serverlar..böyle bir mantıkda yok..belki switchle alakalı bazı kayıplar konuma göre vs olabilir ama bunu farketmezsiniz..zaten bu süre çok uzun olursa fiberin anlamı olmaz..ışığın hızı belli..tamamı fiber network bu işlerin..ilk tepki süresi biraz düşük olsun yeterli..

    gerisi boş..bu aynı ilk internete bağlanmaya benziyor..internete bağlanırken bekliyorsunuz değilmi? buda aynı şey..sonrası sürekli bağlısınız..demek istediğimi anladınız umarım..ona bakarsanız bir sürü switchden geçiyor bir sürü sistem..benim baktıgım şey tepki süresidir..
    ziyaretçi açısından ilk siteye giriş izlenimi çok önemli ama. hem ziyaretçi bağlılığı hem de arama motorları açısından faydalı olabilir diye açıkçası netinternet e taşımayı düşündüm. Netinternet SSD VDS, yurtdışı Digital Ocean 20 USD 'lik 2 Gb / 2 Core - 40 Gb SSD 'den daha iyi olur mu acaba?
  • 14-02-2015, 18:49:39
    #11
    dolar yakında 3ü görür, sadece hep dolara çalışıyor sanki avrupadayız amerikadayız google bile tl ye döndü.

    netinternet kullanıyorum tek sorun yaşamadım teknik ekip kendi alanında çok iyi
  • 14-02-2015, 19:10:55
    #12
    Daha öncesinde farklı bir firma ile çalışmıştım. İsim telafuz etmeyeyim. Lakin r10'da da defalarca o sunucu firması ile çalışırken sorunlarımı dile getirmiştim. Çünkü adamlara telefonla ulaşamayıp buradan başkaları vasıtası ile haber gönderiyorduk. Yani böyle de abest bir durum.

    Yaklaşık olarak 3 ay önce önemli sitelerimi netinternet'e taşıdım. Yalnızca ilk aktarım sırasında bir sorun yaşadım. O da sonrasında anlaşılıp düzeltilmişti kendileri tarafından (açılan hesabımda MySQLi desteği açılmamış).

    * Hız olarak gayet iyidir.

    * Aldığınız hizmetin faturasını hemen gönderirler. Bazı firmalar fatura bile göndermez.

    * Ayrıca sizi illa şu paketi alın diye de kasmazlar. İhtiyaçlarınızı karşılayabilecek en düşük bütçeli ürünü önerirler. "Acele etmeyin, ileride ihtiyacınız olursa arttıralım." minvalinde cevaplar alırsınız ki birçok firmada böyle bir anlayış da yoktur.

    * 24 saat desteği mevcuttur. Destek derken sadece ticket desteği de değil 24 saat telefon ile de ulaşabilirsiniz.

    * Netinternet firmasında çalışan İsa Uladağ isimli çalışanı şahsen tanımam lakin candır, favorimdir. Sağolsun çok yardımcı olmuştur (Diğerleri kötüdür demiyorum yanlış anlaşılmasın).

    Netinternet dışında bir de Turhost firmasını inceleyin derim. Turhost ile Netinternet arasında çok kararsız kalmıştım ilkin. Turhost'tan dedicated kiralayan bir arkadaşım gayet memnun olduğunu söyler her seferinde. Ona istinaden iliştireyim dedim bu notu.