Daha öncesinde farklı bir firma ile çalışmıştım. İsim telafuz etmeyeyim. Lakin r10'da da defalarca o sunucu firması ile çalışırken sorunlarımı dile getirmiştim. Çünkü adamlara telefonla ulaşamayıp buradan başkaları vasıtası ile haber gönderiyorduk. Yani böyle de abest bir durum.
Yaklaşık olarak 3 ay önce önemli sitelerimi netinternet'e taşıdım. Yalnızca ilk aktarım sırasında bir sorun yaşadım. O da sonrasında anlaşılıp düzeltilmişti kendileri tarafından (açılan hesabımda MySQLi desteği açılmamış).
* Hız olarak gayet iyidir.
* Aldığınız hizmetin faturasını hemen gönderirler. Bazı firmalar fatura bile göndermez.
* Ayrıca sizi illa şu paketi alın diye de kasmazlar. İhtiyaçlarınızı karşılayabilecek en düşük bütçeli ürünü önerirler. "Acele etmeyin, ileride ihtiyacınız olursa arttıralım." minvalinde cevaplar alırsınız ki birçok firmada böyle bir anlayış da yoktur.
* 24 saat desteği mevcuttur. Destek derken sadece ticket desteği de değil 24 saat telefon ile de ulaşabilirsiniz.
* Netinternet firmasında çalışan İsa Uladağ isimli çalışanı şahsen tanımam lakin candır, favorimdir. Sağolsun çok yardımcı olmuştur (Diğerleri kötüdür demiyorum yanlış anlaşılmasın).
Netinternet dışında bir de Turhost firmasını inceleyin derim. Turhost ile Netinternet arasında çok kararsız kalmıştım ilkin. Turhost'tan dedicated kiralayan bir arkadaşım gayet memnun olduğunu söyler her seferinde. Ona istinaden iliştireyim dedim bu notu.