• 16-10-2013, 00:50:46
    #10
    Üyeliği durduruldu
    Site adresine bir göz atabilirmiyiz.
  • 17-10-2013, 11:36:09
    #11
    Phonique adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Site adresine bir göz atabilirmiyiz.
    "torrentindir.in"
  • 17-10-2013, 14:03:41
    #12
    alialparslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ayrıca Torrent indir diye arayınca anasayfa hiç çıkmıyor 3. sayfada alt sayfalardan biri çıkıyor.
    Aynı sorun bende de var .
    2 konu açmıştım https://www.r10.net/google-optimizasy...-sayfalar.html
    https://www.r10.net/google-optimizasy...adi-nedir.html
    Bana webmaster tools dan sitene gelen linklerin listesini özel mesajdan yollar mısın?Bakalım benzerlikler var mı.
    Ben bir kaç işlem yaptım eğer olumlu sonuç verirse seni bilgilendiririm.
    Penguen 2.1 le gelen birşey oldu bu ,daha önceden başka bir siteme olmuştu,ne yaptımsa çıkmamıştı ,bu güncellemede (2.1) cezadan çıktı ama neredeyse 1 yıl geçti.
    Ümit ederim sabit süreli bir ceza değildir.
  • 17-10-2013, 16:28:28
    #13
    Siteniz joomla değil ise eğer aynı ip üzerinde başka bir siteyi o ip üzerinden o kişinin indexlerini almış google ayrıca işin pis tarafı sizin içeriklerde başka sitelerce kullanılıyo olarak görebilir google. Bu duruma kendinize farklı ip alarak başlayabilirsiniz ve ardından 404 sayfalarını manual kaldırmanız gerekecek.

    Sitenizdeki yapı birden değiştiği için google böyle gördüğü için konular veya script olarak farklı gördüğü için size ceza vermiş olma ihtimali yüksek sorununuzu umarım doğru anlamışımdır, anlatabilmişimdir.