• 06-09-2013, 21:23:39
    #19
    istanbulluwm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Linki silinmiştir büyük ihtimal o yüzden düşmüştür, senin dediğin mantığa göre hiç kimse tanıtım yazısı almıcak, footer link zararlı diyor herkes alan pişman napcaz hocam ozaman yağmur duası gibi hit duasınamı çıkcaz?
    google diyor, webmaster tools dökümanlarında yeterli bilgi var. doğal olmayan linkleri tesbit etmek google'ın işi. tesbit edemezse aldığın link yanına kâr kalır. ederse zaten sıralamada gerilere atacak seni. şöyle düşün bir de günde 500 haber yayınlanan büyük bir haber sitesinden tanıtım yazısı alacaksın. 499 haberde link çıkışı yok, 1 haberde maydanoz kelimesine link çıkışı var. mesele bu kadar basit.
  • 07-09-2013, 00:11:13
    #20
    Adamlar ücretli link alma olayını bitirmeye çalışıyorlar.
  • 07-09-2013, 16:44:15
    #21
    hakanuzun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bende e-ticaret siteleri için SEO yapıyorum ama bende ürün modelleri sürekli değişiyor.. Sattığın ürün atıyorum Notebook osun.. İnsanlar genelde notebook fiyatları diye değil (TABİ BU ŞEKİLDE ARAYANDA ÇOK) ama esas alacak kişi bir modeli beğenir ve atıyorum ASUS H939J diye googleda aratır siz o modele çalışma yaparsanız 1 ay sonra o model kalkar başka Asus modeli çıkar yaptığınız tüm SEO çalışması boşa gider.. E-Ticaret SEO'sunda en uyuz nokta budur.

    Gelelim sorunuza 1000-3500 TL gibi bir tutardan bahsediyoruz.Milliyet 400TL ye veriyordu tanıtım yazısı.. Neyse o kadar bütçem olsa 1 tane daha e-ticaret sitesi açarım o sektörde aynı ürünleri orayada girerim.. Ordan ana siteye backlink alırım. E-Ticaret sitelerinde rakipden link alma gibi bir durum söz konusu değil pek.. Yani oyun sitesi oyun sitesine, film sitesi film sitesine link verir ama. Hepsiburada, Gittigiyora link vermez. Gittigdiyor sahibinden.com'a link vermez.

    Sektörünüzü bilmiyorum ama paravan sitenizi sıralamaya sokarsanız birde ordan ana siteye link alırsanız.. Paravan siteyi ve ana siteyi 20-30-40-50 TL'lik tanıtım yazıları ile beslerseniz.. Bana Haber7 veya büyük haber sitelerinden daha faydalı olur gibi geliyor.

    Hem aynı kategoride site hemde kaliteli bir site olursa alınan linkler malum TURBO DİZEL oluyor.
    Hocam milliyet 400 tl yemi tanıtım yazısı veriyor?
  • 08-09-2013, 00:09:06
    #22
    istanbulluwm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ürün satış sitesi hocam haber 7 tanıtım yazısı fiyatı 1000 tl manşet 3200 tl. Diğer bahsettiğiniz sitelerden link silinme yada çoğu çöp site oluyor genelde tanıtım yazısı satma amacı ile kurulmuş siteler.

    Bi ara forumda 2 büyük haber sitesinden tanıtım yazısı satışı vardı sonra tanıtımlar silindi tanıtım alanların siteleri çakıldı v.s o yüzden sağlam bir siteden tanıtım almak daha mantıklı geliyor sizin fikirleriniz nasıl?
    Evet aldığınız tanıtım yazısı kesinlikle silinmemeli.Bende o iki haber sitesinden tanıtım yazısı aldım.Tanıtım yazısı silindikten sonra sitem geriledi.Yani faydadan çok zarar oldu.

    r10.net te de aynı şekilde dediğiniz gibi.Benim size tavsiyem farklı ip adreslerinde paravan siteler kurabilirsiniz.Abartmadan bu sitelerinizden ana sitenizin alt sayfasına link verebilirsiniz.Banner reklam koyabilirsiniz.Hem silinme ihtimali olmaz.

    Haber7.com içinde daha önce reklam verenlere sorup geri dönüşümü nasıl o konuda bilgi alın ve aldığınız tanıtıma sonuç olarak 1000 TL veya 3200 TL para vereceksiniz sözleme yapınız.
  • 01-12-2013, 10:29:51
    #23
    Bahsettiğiniz haber sitelerinden bir tanesinde tanıtım yazılarım var ve her yazı eklediğim site ciddi bir yükselişte

    Milyonluk ziyaretçileri olan sitelerden alınan tanıtım yazılarının ne zararı olabilir?
  • 01-12-2013, 13:07:58
    #24
    Forumda bir arkadaş var bu yazdığınız haber sitesi + bunun gibi büyük haber sitelerinden tanıtım yazısı yayınlıyor onunla iletişime geçin daha ucuza ve daha fazla sitede tanıtım yazısı yayınlatın. Piyasada temiz site bulmak zor olduğu için bu tür büyük sitelerden tanıtım ile devam edin. Millet 100 eski domain bulup a veya c class ip reseller alıp tanıtım yazısı satıyor bu sitelerin ne yararı olabilir ?
  • 24-12-2013, 00:22:45
    #25
    GuNGoRv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Forumda bir arkadaş var bu yazdığınız haber sitesi + bunun gibi büyük haber sitelerinden tanıtım yazısı yayınlıyor onunla iletişime geçin daha ucuza ve daha fazla sitede tanıtım yazısı yayınlatın. Piyasada temiz site bulmak zor olduğu için bu tür büyük sitelerden tanıtım ile devam edin. Millet 100 eski domain bulup a veya c class ip reseller alıp tanıtım yazısı satıyor bu sitelerin ne yararı olabilir ?
    Kardeş haber**r.com ve sonda**ka.com da forumdan birisi aracılığı ile yanıtım yazısı aldık.Adamlar bir süre sonra linkleri kaldırmışlar.

    Arada herhangi bir sözleşme olmadığı için hakda iddaa edemedik linkler silindikten sonra siteler geriledi.Toparlaması 6 ayımızı aldı.Hem para verdik hemde cezasını çektik.

    Öyle büyük haber sitesinden link aldıktan sonra silinmesi faydadan çok zarar verebilir.
  • 24-12-2013, 00:43:12
    #26
    Üyeliği durduruldu
    sohbetci929 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kardeş haber**r.com ve sonda**ka.com da forumdan birisi aracılığı ile yanıtım yazısı aldık.Adamlar bir süre sonra linkleri kaldırmışlar.

    Arada herhangi bir sözleşme olmadığı için hakda iddaa edemedik linkler silindikten sonra siteler geriledi.Toparlaması 6 ayımızı aldı.Hem para verdik hemde cezasını çektik.

    Öyle büyük haber sitesinden link aldıktan sonra silinmesi faydadan çok zarar verebilir.
    Ben 4 ay önce savcılığa suç duyurusunda bulundum o şahıs hakkında gayet de hakkınızı arayabilirsiniz.

    Şu anda savcılık tarafından adamın banka hesabından bütün kimlik bilgileri istendi ve dosyaya eklendi.

    Vakit buldukça gidip dosyamı kontrol ediyorum. Eli kulağında her an mahkeme kağıdı adamın evine gidebilir.
  • 24-12-2013, 00:48:10
    #27
    Büyük linkler için büyük projeler olmalıdır tezini savunmuşumdur her zaman hocam, kaliteli oturmuş yıllanmış bir siteniz varsa sözü geçen haber sitelerinden tanıtım yazısı almak sizin için faydalı olacaktır, ancak yeni bir site için paranın çoğu boşa gitmiş olacaktır.