Ürün satış sitesi hocam haber 7 tanıtım yazısı fiyatı 1000 tl manşet 3200 tl. Diğer bahsettiğiniz sitelerden link silinme yada çoğu çöp site oluyor genelde tanıtım yazısı satma amacı ile kurulmuş siteler.
Bi ara forumda 2 büyük haber sitesinden tanıtım yazısı satışı vardı sonra tanıtımlar silindi tanıtım alanların siteleri çakıldı v.s o yüzden sağlam bir siteden tanıtım almak daha mantıklı geliyor sizin fikirleriniz nasıl?
Evet aldığınız tanıtım yazısı kesinlikle silinmemeli.Bende o iki haber sitesinden tanıtım yazısı aldım.Tanıtım yazısı silindikten sonra sitem geriledi.Yani faydadan çok zarar oldu.
r10.net te de aynı şekilde dediğiniz gibi.Benim size tavsiyem farklı ip adreslerinde paravan siteler kurabilirsiniz.Abartmadan bu sitelerinizden ana sitenizin alt sayfasına link verebilirsiniz.Banner reklam koyabilirsiniz.Hem silinme ihtimali olmaz.
Haber7.com içinde daha önce reklam verenlere sorup geri dönüşümü nasıl o konuda bilgi alın ve aldığınız tanıtıma sonuç olarak 1000 TL veya 3200 TL para vereceksiniz sözleme yapınız.