• 10-07-2013, 17:08:26
    #28
    Üyeliği durduruldu
    ekinnetworks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sen ne ukala ne boş laf ebeliği yapan birisin. Ziya Paşa'nın öğüdünü otur kendin oku. iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır. Ego problemim yok , ego nedir git kitabından oku.

    Kimseye kendimi üstün tutma çabam yok , ukalalık ise hiç yok.Olayı kişiselleştirip hakaret sayılacak şekilde alıntalayan sensin! Nacizane fikrimi sundum. Herkesin fikirlerini paylaştığı ortamda ego gösterisi yapan sensin. Herneyse oruç oruç seninle hiç uğraşamayacağım.



    Sen yürekten laf yaptinı sanan adamlığa gelince numara yapan laf kalabalıklığıyla bey görünen bir müsvettesin.

    Hoşçakal ben güneşleniyorum , sizi de beklerim Antalyadayım."Kumda oynamaya alışkınsınızdır." Fakat burda kum yok bilirsiniz.
    Adama hakaret etmişim La he ya ok hadi kolay gelsin sana
  • 10-07-2013, 17:15:56
    #29
    Üyeliği durduruldu
    Flash oyun sektöründe yaptığım çalışmalarda her zaman özgün açıklama ve incelemelerin faydası olduğunu gördüm. Bu aslında tam olarak hit kazandırmak değil gelen hiti elde tutmakla ilgili bir durum. Keyword domaininiz yoksa yada sıralamada yer alamadıysanız gelen hitleri değerlendirmeyi iyi bilmelisiniz.

    Özgün olmayan açıklama, özgün olan fakat kopya başlıklı açıklama, özgün başlık ve açıklama arasında keyword özelliklerini çıkardığımızda her türlü son seçenek ağır basıyor. Özellikle aşağıda bir arkadaşın inceleme tarzında verdiği link örneği yazılar sitede kalmayı ve oyunu oynama arzusunu daha da yükseltir. Tabi her flash oyununda bu uzunlukta yazı yazmak mümkün değil.

    Özgünlük er yada geç her site için yararlı olacak bir unsurdur.
  • 10-07-2013, 23:28:09
    #30
    Konuda adımda geçmiş teşekkkür ederim sağolun arkadaşlar. Oyun sitem hiç olmadı yani tecrübe sahibi değilim bu konuda. Yinede fikrimi söyleyeceğim bir kaç tane inceleme yapmıştım

    Oyun kelimesi için ilk 10 için konuşuyorum ve sadece iç faktörleri göz önüne alarak.

    Yüksek kelime sayıları
    Yüksek grafik sayıları
    Az oranda belirgenleştirilmiş metinler
    Yüksek renk sayıları
    Düşük gövde metni sayıları
    Yüksek sayfa boyutları

    Olaya bu açıdan bakınca açıklama girmemek demek ileriye dönük başarısızlık demek gibi birşey aslında .... Bunun yanı sıra bazı oyun sitelerinde hyperortamın tamamı kullanılıyor. Yani adam video bile yapmış oyuna ... Ciddi anlamda yapacağım diyorsanız düzene soktukdan sonra günlük 4-5 saat çalışma demek ... Yani benim gibi birisi için imkansız Yukarıdaki analizler sizlere iyi bir fikir verir bence. Diğer mevzulara hiç girmiyorum bile yani .. Surçi lisan ettiysek afola. Hoşcakalın.
  • 10-07-2013, 23:54:09
    #31
    @fuzinnes abi sen sen ol beni dinlicek olursan açıklamasız ve ya detaysız oyun ekleme. Öyle ben spam yapıyorum ordan burdan hit alıyorum diyenlere bakma. Panda olur, penguen olur, Hüthüt kuşu güncellemesi olur düşersin alimAllah

    Açıklamasız oyun sitesi işleri pandadan önceydi. Kendimden biliyorum, bir yabancı alanda bir çok kelimede yıllarca kafada iken, panda ile bir anda siteler kayboldu. Kaybolmayan tek site özgün ve düzgün translate olmadan girilen açıklamalı oyun siteleri oldu. Translate ve açıklamasız oyun eklenen tüm siteler düştü. Google öyle yıllardır ilk sırada bu siteyi düşürmüyüm falan dinlemiyor.

    Bazı arkadaşlar friv, kizi, yepi falan örnekleri vermişler ama, sanırım site ilerleme ve tutan sitelerin nedenlerini araştırmaktan acizler. Bu tarz sitelerin nasıl çıktıklarını bir incelesinler. Bugün sitede durma oranları çok sağlam olmasa bir kaç çıktığı düzgün kelimede durabilirlermi sorgulamak lazım. Ayrıca bu tarzda açılan oyun sitelerinin reklam dışındaki dalgalarının facia ile sonuçlandığınıda araştırmak lazım. Bu tarzda site açacaksanız sağlam reklam yüklenip isim yapma derdine düşeceksiniz. Yoksa 100 bin oyun eklerim açıklamaya gerek yok friv çıktı bende çıkarım derseniz bu kadar oyunu barındıracağınız serverlara ödeyeceğiniz paraya yazık olmakla kalırsınız.

    Bugün düzgün oyun sitelerine baktığınızda artık 2-3 cümlelik açıklamalara bile yer kalmadığını görürsünüz. Neden anlatmaya gerek olmayabilir. Ama örneklere bakarken 200 hitli sitelerinize değil, önünüzde 2-3 güncelleme atlatmış sağlam sitelere bakın derim. Zira herkes link basıp site çıkarır. Marifet orada durabilmekte derim.
  • 11-07-2013, 00:42:16
    #32
    Yaklaşık 3-4 yıllık napius flash oyun scripti kullanıyorum. Bu scriptin çok iyi hitler aldığını gözümle gördüm scripte diyecek lafım yok.

    Ancak özgün açıklamalar olsun, oyun isimlerini ufakta olsa değiştirerek kendime has oyunlar haline getirmeye çalıştım. Bütün oyunları resimlerini kendi sunucuma çekiyorum, tanıtım yazıları aldım, buradan seo uzmanıyım diye iş yapan bir arkadaştan ücretli destek aldım ama site bunca yıldır 100 tekil civarında geziniyor.

    +

    Buradan bir arkadaşla tanıştım ve kraloyun. uzantısı bende kalsın bir domain aldım siteyi kurduk seo çalışması yapıldı site kral oyun oyna ve bedava oyun oyna kelimelerinde 1. sayfaya kadar geldi 1 ay anca 1. sayfada kaldı şimdilerde 6.7. sayfalarda geziniyor.

    1. sayfadayken günlük 300-500 arası tekil hit ile idare edecek derecede geliri vardı ama şimdi 10 tekili geçmiyor bile. Elimiz kolumuz bağlı kaldı bakınıyoruz sağa sola öylece. Siteye sadece 100 civarı oyun atmıştım, açıklama standart açıklamalar otomatik ekleniyordu oyunlarla beraber.

    Sonuç bu işte. Bunların yanında 3-4 tane daha site var onlardan backlink alıyorum ama ya yetmiyor ya biryerlerde eksiklik yapıyorum. Bir çözebilsek işte olay bitecekte ama nerde yanlış yapıyorum.

    Konunun takipçisiyim bakalım neler çıkacak.