Yaklaşık 3-4 yıllık napius flash oyun scripti kullanıyorum. Bu scriptin çok iyi hitler aldığını gözümle gördüm scripte diyecek lafım yok.

Ancak özgün açıklamalar olsun, oyun isimlerini ufakta olsa değiştirerek kendime has oyunlar haline getirmeye çalıştım. Bütün oyunları resimlerini kendi sunucuma çekiyorum, tanıtım yazıları aldım, buradan seo uzmanıyım diye iş yapan bir arkadaştan ücretli destek aldım ama site bunca yıldır 100 tekil civarında geziniyor.

+

Buradan bir arkadaşla tanıştım ve kraloyun. uzantısı bende kalsın bir domain aldım siteyi kurduk seo çalışması yapıldı site kral oyun oyna ve bedava oyun oyna kelimelerinde 1. sayfaya kadar geldi 1 ay anca 1. sayfada kaldı şimdilerde 6.7. sayfalarda geziniyor.

1. sayfadayken günlük 300-500 arası tekil hit ile idare edecek derecede geliri vardı ama şimdi 10 tekili geçmiyor bile. Elimiz kolumuz bağlı kaldı bakınıyoruz sağa sola öylece. Siteye sadece 100 civarı oyun atmıştım, açıklama standart açıklamalar otomatik ekleniyordu oyunlarla beraber.

Sonuç bu işte. Bunların yanında 3-4 tane daha site var onlardan backlink alıyorum ama ya yetmiyor ya biryerlerde eksiklik yapıyorum. Bir çözebilsek işte olay bitecekte ama nerde yanlış yapıyorum.

Konunun takipçisiyim bakalım neler çıkacak.