Geçen yıl kullandığım bir scriptten kaynaklı olarak google dan banlanan bir domainim var. Banladığından sonraki 2 ay siteyi komple sildim boş boş duruyordu 2 hafta önce kullanmaya karar verdim ancak wp falan kurdum index info falan almadı ban kalkmamış sanırım.
Bununla ilgili olarak nereye başvurmam lazım nasıl bir yol izlenmeli sizce?
Banlı domain nasıl açılır
6
●460
- 12-05-2013, 22:38:50kimseden ses çıkmadığına göre domain ban açtırmak zor bişi galibaMESKO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 13-05-2013, 06:20:28Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Şahsım adına en fazla "bir" günde banı kaldırmanın bir yolu var. Valla, "çok isterdim" paylaşmayı diycem ama demiyorum

isterseniz domani öm atın bana... çoğu arkadaş bilir, index aldırma konusunda çoğu kez bir kaç dakika filan yetiyor bana... mesajınızı görür görmez deneyim, sonra size durum hakkında bilgi veririm.
