Kardeş tebrikler koder ve mod olarak masaya yumruğu vurman güzel olmuş.
Ama şunuda yazmadan geçmeyeceğim bunları ben yazsaydım bir akıllı mod gelir her bir madde için onbeşer gün beni banlardı.
İpucu: "Seo Destekli Tasarım" Saçmalığı Nedir ?
51
●7.123
- 22-03-2013, 08:49:25Üyeliği durdurulduant07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğru...
- 22-03-2013, 08:52:00WSBGDH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 22-03-2013, 08:56:32Üyeliği durdurulduant07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ama mesaj atarlar;
- S.a hocam semantic web hakkında yardımcı olur musun?
- S.a hocam hacklink saldırısı var anti seo yapıyorlar linkleri silmeme yardımcı olur musun?
- S.a hocam sitem kelime bazlı filtrede nasıl çıkartırım?
- S.a hocam 301 yönlendirmesi yapar mısın siteme?
- S.a hocam sef link yapısını değiştir misin?
- S.a hocam serp sonuçlarında yükselmem için ne önerirsin?
V.s v.s, bunlar elbet burada birçok arkadaşa atılıyordur & soruluyordur lâkin paylaşımlara saygı gösterilse dediğimiz gibi olmaz....
TrustRank'ı hâlâ bilmeyenler var ve ölçebileceklerini sanıyorlar...Bakalım bir makalem var, yeni başlayanlar için...
Uzun oldu yav, kolay gelsin... - 22-03-2013, 10:35:48Üyeliği durdurulduTasarım ile seo arasında bir bağ olduğunu iddia edenler bana şu olayı açıklayabilir mi?
Kelime: gebelik
Site: www.gebelik.org
4 senedir bu kelimede kasan biri olarak bu site 4 senedir bir gün bile 2. sıraya düşmedi! - 22-03-2013, 10:36:44Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ant07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 22-03-2013, 11:18:13Çok güzel yazı teşekkürler. Alexa konusunda yazdıklarınıza özellikle katılıyorum. Kolayca manipüle ediliyor ve insanlar link ya da tanıtım yazısı alırken 1-2 aylık sitenin 300-400k alexaya nasıl ulaştığını sorgulamadan nasıl olsa alexası düşük tanıtımı ve linki vereyim mantığına göre hareket ediyor.
Tasarımın seoya etkisinin pek olmadığına örnek olarak bir siteyi takip ediyorum. Adam basit bir ücretsiz tema kurmuş ve birkaç sitesine de aynı temayı kurmuş. Rekabetli bir alan olmasına rağmen aylardır tüm siteleri ilk sayfada... Tasarım, seoya etki eden unsurlardan sadece biridir. - 22-03-2013, 11:57:56Google hükümet, bizde ona yaranmaya çalışan medya gibiyiz..
Zaten SEO denilen şey "SİTENİ GOOGLE A YARANDIR" anlamına gelmiyor mu? Buda başlı başına bir aldatmaca değil mi?
r10 gibi bir forumda (ki şimdi yine herkes bana bu işi ciddi kurumsal yapanlarda var ne kadar ekmek o kadar köfte - yok efendim.. 100 liralık seo ile 5000 liralık seo aynı şey olurmu? - gibi sorularla gelecek) insanlar seo uzmanıyım diyerek binlerce lira kazanıyor.
Yaptıkları şey tamamen belirsiz. iş tutarsa uzman, tutmazsa site yükselmezse, "google da güncelleme oldu", "sitende düzeltilmesi gereken yerler var", "zamanında sen yanlış seo yapmışsın" vs. gibi bir çok mazeret üretebiliyor. Bizde verdiğimiz parayla kalıyoruz.
Keyifle okudum. "Seo destekli tasarım" ile ilgili makalenize katılıyorum. Bir çok yeni şey öğrendim.
Aynı hassasiyeti yazacağınız "SEO UZMANLIĞI ALDATMACASı" makalenizde de bekliyoruz..
teşekkürler