• 11-10-2008, 23:41:12
    #91
    saglık,turizm,forum,proxy sitelerinden sonra şimdide aramamotorcukları türer
  • 12-10-2008, 00:23:47
    #92
    Kaç kişi google'dan ekmek yiyor, böyle bir şey olursa telekoma isyan çıkar.
  • 13-10-2008, 11:59:13
    #93
    Üyeliği durduruldu
    Su gözle baktiniz mi hic.
    MP3 siteleri kapandi TTNET mp3 satisina basladi.
    Video siteleri sorun yasadi TTNET video sitesi acti.
    Ödev siteleri kapandi TTNET Vitamin diye ödev sitesi acti.
    Yakinda dizileri de onlar yayinlar.

    Google kapanirsa da TTNET ya bir arama motoru olur ya da google altyapisini kullanarak para kazanir.

    Bunun sonu ne olur bilemeyiz. Ama hep uyanik birileri ekmek yiyor.
  • 13-10-2008, 13:05:59
    #94
    Eglence-Siteleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bunun sonu ne olur bilemeyiz. Ama hep uyanik birileri ekmek yiyor.
    bu dünyada hep öyle olmuyor mu ?
  • 13-10-2008, 13:07:58
    #95
    Üyeliği durduruldu
    LyricsTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Türkiye'de Ülke bütünlüğünü ve bölünmezliği sarsacak,Lider konumunda bulunan siyasetçilerin otoritelerini yıkacak ve askeri yönü zedeleyecek her türlü kötü düşünce,tavır ve fikir beyanı yasaktır.
    Bunun dışında isteyen istediğini söyler. Burda millete fikirlerini açıkça beyan edenlere -rep verenler ise kendilerini otorite görüyolarki söylenen fikirleri beğenmeyip yasaklama yoluna gidiyorlar. Burası r10.net. bir webmaster forumu. Burada webmasterler fikirlerini beyan edip özgürce konuşmucaksa nerede konuşacak ? Yoksa sadece bildiklerimizi paylaşıp internet alemine yeni yetenekler kazandırmak için mi buradayız sadece ?
    Youtube, Google Group, ve Müzik dinleme sitelerinin kapatılmasına haykıran siz webmasterler her defasında özgür internet diye yırtınıyosunuz. Şimdi ne hakla gelip -rep ve diğer yöntemleri yapıyosunuz ??
    Ayrıca o davaya bakan hakim dahil eminim savcılık içindeki tüm memur ların bilgisayarlarındaki Homepage i Google.Com dur. Ayrıca adamlar her fırsatta ***** sitelere özel yaptırım yaparken kalkıpta Türkiye olarak bizler bunu engelleyemeyiz.
    yani düşünceler yüzünden burda eleştiriler olması ve -rep gibi olayların yapılması beni kahretti açıkcası.
    sürçü lisan ettiysem affola.

    bu konuda fazla -rep vermemişiniz ya az daha verin. ne diyim yazıklar olsun..
  • 20-10-2008, 06:33:21
    #96
    Haber kaynağının tarihi 6 ay öncesine Nisan ayına ait.

    Türkiyedeki internet kullanıcılarının benim tahminime göre %80 den fazlası internetin tamamen google dan ibaret olduğunu sanıyor. Hal böyle iken google ın kapatılması sözkonusu olursa (: internet aboneliklerinde de yarı yarıyadan fazla bi düşüş olur. Buda kimsenin işine gelmez. Google ı kapatabileceklerini hiç sanmıyorum.

    Tam olarak kanunları derinlemesine bilmiyorum ama bildiğim ve düşünüp tahmin ettiğim kadarı ile, eğerki herhangi bir siteyi kapatabiliyorlarsa bir takım sebeplere dayanarak, o sitelerden önce zaten en başta google ı kapatmaları gerekir. Yada hiçbir siteyi kapatmamaları gerekir. (: Mesela bir mp3 forumu'nun asıl suçu rapidshare ve benzeri sitelerdeki yüklü olan mp3 lere link vermektir. Bu durumda suç yükleyen kişi ile rapidshare arasındadır, biri yüklüyor diğeri izin veriyor yataklık yapıyor bilmeyerek te olsa. (: Mademki forumun suçu rapidshare deki bu mp3 dosyasına link vermek ise google foruma link veriyor, rapidshare in dosyaları indexlenmese de birçok rapidshare benzeri sitenin dosyaları indexlenebiliyor. Dolayısı ile google da aynı suçla yargılanması ve kapatılması gerekirdi, kapanmış sitelerden önce. Kanunen durum baya bi karışık bence ama hiç sanmıyorum google ı herhangi bi sebeple kapatabilsinler.
  • 20-10-2008, 07:39:22
    #97
    Önceden googlemi vardi beee insanlar 3-5 site bilirdi oralara girer iyi site bulduklarında kulaktan kulaga reklam yapar yayılırdı. Tabi google teknolojik bir olay. Ve bu teknolojiyi engellemek mümkün degil. Sonucta google yi sevmeyen yoktur. youtube yi sevmeyen cok kişi vardır orası sadece bir video sitesi. ama google resmen internetin anlamı oldu. önceden internet denince superonline gelirdi simdi google geliyor.