Reklam Vermeme Rağmen Satış Olmuyor ?
28
●4.087
- 08-09-2015, 09:09:25Üyeliği durdurulduMerhaba arkadaşlar adwords 'da yeni yeni reklam vermeye başlıyorum pek bilgim yok acıkcası resimdeki kadar tıklama geliyo ama ne ürün alan var ne başka birşey bu neyden kaynaklanıyor acaba ?
- 08-09-2015, 09:30:51Üyeliği durduruldubendede aynı dert var günlük 100 Tl ye kadar reklam bütcesi ayırdım yinede satın alan olmadıStyleWaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 08-09-2015, 13:31:04100 TL'ye Adwords optimizasyonunuzu sağlayabilirim bir firmanın Adwords optimizasyonunu sağlıyorum aylık 30 - 35 bin TL arası Adwords donduruyorum
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi - 08-09-2015, 13:43:01Ürün satışı yapamamanızın 2 sebebi olabilir.
1- siteniz güven vermiyordur.
2- ürün fiyatları cazip değildir.
Bu konularda iyileştirmeler yaparsanız daha iyi sonuçlar alabilirsiniz diye düşünüyorum. Zira adwords ile ya yanlış kelime planı üzerinden kullanıcı çekiyorsunuz yada ziyaretçiye istediği cazibeyi sunmuyorsunuzdur.
Dostça uyarımı umarım yanlış anlamazsınız ama size cazip görünen başkalarınca maalesef cazip görünmüyor olabiliyor. Bol satışlar, bol kazançlar dilerim. - 08-09-2015, 13:53:32Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Ziyaretçi kelime odaklı siteye gelip alışveriş yapmıyorsa siteyle ilgili genel bir sorun var demektir. Güven, tasarım, fiyat, sektör, kategori, ürün resmi ve açıklaması vesaire etkili olabilir. Fiyatı yüksek ürün satılıyorsa ziyaretçi riske girmemek için ürünü güvendiği bir siteden alır. Reklamları ürün ve ürün fiyatlarına göre ayarlamak gerekiyor. Genelde e-ticaret siteleri yanlış reklam yönetiminden dolayı devam edemiyor.