• 23-07-2005, 00:45:33
    #10
    Üyeliği durduruldu
    bunlar optimizasyon arkadaslar eger alakasız yere koyarsanız zaten kimse basmaz bence.
  • 23-07-2005, 00:54:37
    #11
    Misafir adlı üyeden alıntı:
    Google amcanın önerdiği reklam şekillerinden birinin resmi dikkatli inceleyin
    https://www.google.com/adsense/images/large_blend.gif

    kimsenin birbirinini kandırmasına gerek yok hepimiz çok iyi biliyoruz, eger reklamları sitenin içeriği gibi göstermezsek tıklamalar çok büyük oranda düşüyor.En azından türkçe sitelerde.
    Bir arkadaşımız, linklerin devamı gibi gösterilen reklamlarla ilgli olarak Google'a danışmış. Cevap olarak; Site arama sonuçlarına eklenen veya linklerin devamı gibi gösterilen reklamların yasak olduğunu, "site results" yazısı ile bunların ayrılması gerektiğini bildirmişler.
    Örnek:
    Google Reklamları
    reklam1
    reklam2
    reklam3
    reklam4
    reklam5
    Site Results:
    adres1
    adres2
    adres3
    adres4
    adres5

    https://www.google.com/adsense/images/large_blend.gif adresindeki içerik ile bu aynı şey değildir.
  • 23-07-2005, 11:57:35
    #12
    benim yazmamim sebebi Ejder arkadaşımız yasak diye yazmışda kendisi kullanıyor oysaki hani unutmuştur belki ama bencede yasak.

    Çünkü google reklaminin yanında ufak işaretler gifler bile koymus alttaki linkler de ayni bu kandırmacadır.Resim koyup tik koymazsınız yanına google reklamı koymak nasıl yasaksa ben bunu da aynı goruyorum.Fazla tık oluyor olabilir ama yasak. Benimde 25,000gösterimim var 100-120tik ancak oluyor napalim yani sitedeki linklere yazılara benzetsem 200-300olur ama yasak.
  • 23-07-2005, 12:09:54
    #13
    KoS adlı üyeden alıntı:
    benim yazmamim sebebi Ejder arkadaşımız yasak diye yazmışda kendisi kullanıyor oysaki hani unutmuştur belki ama bencede yasak.
    ilginden dolayı teşekkür ederim. Ben bu şekilde kullanımın yasak olmadığını düşünüyorum, adsense kurallarını optimizasyon ipuçlarını onlarca kez inceledim ve çıkardığım sonuç bu oldu.

    Çok hafif nüans farkları olduğu takdirde yasak olabilir.
    Örnek:
    http://www.linkcenneti.com/kategori.php?id=36
    adresinde içerik olan siteler "İnşaat Firmaları Siteleri" başlığında geliyor. Google olan kısım ise boş, orası boş değilde "Sponsor Linkler" yazdığımız takdirde bu yasak.

    Aynı adreste reklamlar ile içerik aynı formatta ve birbirinden ayrılamayacak şekilde devam ederse bu da "muhtemelen" yasak veya hoş görülmeyebilir.
  • 23-07-2005, 13:05:34
    #14
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    bence hile budur !
  • 23-07-2005, 13:13:08
    #15
    Üyeliği durduruldu
    yukarıda örneğini verdiğin site Google Türkiye'nin elemanlarına ait beriltech'e yani
  • 23-07-2005, 13:40:34
    #16
    adamlar galip,blogcu derken vuruyorlar parayı kaça kadar anlaşmaları var acaba Google ile. Seneye unv. ye gidim azcik para biriktirelim de su turkiye sorumlulugunu alalım ben hile yapmam vala yapmam ya düşünsenize google sorumlular ve adamlar zaten iyi kazanıyorlar üstüne üstün googlede ayrıcalıklı oluyor normal sitelerle de kazanırlar ama işte zekaları fazla gelişmiş iyi niyeti kötüye kullanıyorlar ama elbet devran döner .
  • 24-07-2005, 16:34:27
    #17
    Üyeliği durduruldu
    argo adlı üyeden alıntı:
    bence hile budur !
    Bunun neresi hile bana anlatırmısın? Delirdinizmi????! adam bloglara bu sayfadan ulaşabilirsin demiş. AŞAĞIDAN DEĞİL!. Utanmasan adsense reklamını sayfaya koymak para kazanmak yasak diceksin ya.
  • 24-07-2005, 19:59:49
    #18
    Yönetici onayı bekliyor
    webmaster adlı üyeden alıntı:
    Utanmasan adsense reklamını sayfaya koymak para kazanmak yasak diceksin ya.
    hitap şekline dikkat et lütfen, bir önceki linkcenneti.com daki adsense yerleşimini hile olarak görenlere karşı olan bir cevap bu, ayrıca adsense beni ilgilendirmiyor.