Adsense Şikayet - Sayfa 5 - R10.net
15
Bildirimler TÜMÜNÜ OKUNDU SAY
Yükleniyor, lütfen bekleyiniz..
Giriş Yap Kayıt Ol
  • 27-09-2007, 19:49:13
    #37
    Misafir
    yabancı siteleri şikayet et ama ülkeye döviz girsin
  • 27-09-2007, 20:01:21
    #38
    ben dıyorum ve ısrar edıyorum
    ben hile yapın veya hile yapmak güzeldir demiyorum
    hile yaomaya yol açan şey 0,01 doarlık reklamlar dıyorum
    etkı tepkı meselesi
    sende benım okuduklarımı dıkkat ettıysen benımde hakedene hakedılen ucretın verılmesınden yana oldugumu görüceksın
    ama işin aslı 0,01 dolarlık reklamın arkasından durmak pek haklı kazancı savunmak manasına gelmez
    şükretmeden nasıl mutlu olabilirsiniz
  • 28-09-2007, 01:24:35
    #39
    Paranın sonu yokki, 0,01 değil de başlangıç fiyatı 1 dolar olsa, hile yapacak adam yine hile yapar. Kaç yıldır adsense var ki, kaç yıldır insanlar internetten para kazanıyor ki, yani para kazanmanın azı veya çoğu olmaz, sonuçta sınırı olmayan bir şey, 0,5 diyeceksin adam kalkıp 1 kazanmak isteyecek.

    Konuyu gerçek amacından saptırmayalım,

    kısa ve öz, şikayet edilmesi gerektiği taraftarıyım.
  • 28-09-2007, 05:20:51
    #40
    bencede saptırmamak lazım
    lafımı anlamayıp sanki ben hile yapmanın kabul edilebilir bişey oldugunu söylemeden öyle anlayıp bana karşı cıkmanın manası yok
    bişey ın sınırı var dıye onu sömürmek gerekmez
    bilmem anlatabıldımmı alper
    şükretmeden nasıl mutlu olabilirsiniz
  • 28-08-2008, 10:19:04
    #41
    radmin hileye teşvik ediyorum diye eksi rep vermiş
    demekki radminde 0,01 dolara reklam verenlerden
    demekki neymiş okumayla anlama arasında dağlar kadar fark varmış
    ben 0,01 le reklam vermeyin yayıncıya zarar veriyorsunuz dedim diye radmin hileye teşvik ediyosun diye eksi rep vermiş
    banla eksi rep ver ama böyle saçmasapan ithamlarda bulunma radmin
    yaşına duruşuna yakışmıyor

    bu arada teşfik değil teşvik

    düzeltme: Erol un dediğine göre radmin değilmiş o manasız eksi repi veren özür dilerim radminden
    şükretmeden nasıl mutlu olabilirsiniz
  • 28-08-2008, 10:21:35
    #42
    Black adlı üyeden alıntı
    radmin hileye teşvik ediyorum diye eksi rep vermiş
    demekki radminde 0,01 dolara reklam verenlerden
    demekki neymiş okumayla anlama arasında dağlar kadar fark varmış
    ben 0,01 le reklam vermeyin yayıncıya zarar veriyorsunuz dedim diye radmin hileye teşvik ediyosun diye eksi rep vermiş
    banla eksi rep ver ama böyle saçmasapan ithamlarda bulunma radmin
    yaşına duruşuna yakışmıyor
    Yanlış anlaşılma olmasın o repi veren radmin değil.
    Forum bildirgeci kalktı forumdan. Ben dahi sana rep versem, radmin verdi gösterir =)
    borcum olan arkadaşlar üzgünüm borçlarınızı ödeyemedim. biraz daha sabır ederseniz sevinirim.
  • 28-08-2008, 10:26:35
    #43
    radminden özür diliyorum o zaman
    son 1 yıldır pek girmiyorum foruma o yüzden yanlış anladım
    başkasıda eksi rep verse radmin gibi gözüküyor
    şükretmeden nasıl mutlu olabilirsiniz
  • 28-08-2008, 13:02:37
    #44
    bence hilesiz ortam illaki reklam fiyatlarını arttıracak. Üstelik adwordsde her geçen gün bir yenilik geliyor. Hedeflenebilir yayıncılık ile siteye özel reklam kampanyası düzenleyebiliyorsunuz. Bu da iyi bir yayıncıya illaki geri dönüş getiriyor. Eminim bu devran da dönecek 0.01 ciler de bitecek bi gün..
    Bundan dolayıdır ki hile yapan illaki cezasını çeker. Şikayet eden illaki bulunur. Bunu ben etmessen reklam veren eder zaten.
    Ama merak ettiğim şey ne zaman adam gibi yayıncılarımız olacak.Adsense gerçi ipleri sıktı baya bi her siteyi artık kabul etmiyor. Farketmişsinizdir bi sürü arkadaş adsenseden mail bekliyor ve buraya konu açıyor. Önüne gelen yayıncı olmassa ve adam akıllı reklam verenler kaliteli kurgulanmış bir reklam politakası uygularlarsa 2 tarafa da maksimum getiri sağlayacaktır.
    Görüşlerim bunlardır.