Adsense Şikayet - Sayfa 4 - R10.net
15
Bildirimler TÜMÜNÜ OKUNDU SAY
Yükleniyor, lütfen bekleyiniz..
Giriş Yap Kayıt Ol
  • 27-09-2007, 18:53:44
    #28
    Haram haramdır....Gayrimüslim birini kazıklamak bir müslümana yakışmaz,ne ahlaken ne Kanunen ne de Dinen...
  • 27-09-2007, 19:00:58
    #29
    ALpeR adlı üyeden alıntı
    Dostum 0.01 verdiğini biliyorsun, o zaman sen Reklam almayacaksın.
    Yani reklam verenin suçu yok burda. Rekabet yoksa, adam tabiki de en düşük seçeneği seçecektir. Bunu sende olsa aynısını yaparsın.
    Konu ile ilgili olarak,
    Sonuçta google'un sömürüldüğü felan yok. Sömürülen kendi reklam veren insanlarımız. Bu yüzden sonuna kadar şikayet edilmesi gerektiği taraftarıyım.
    ben 0,01 reklam versın dıye almıyorum reklamı biraz mantıklı düşün
    zaten aklı başında kullanıcıların verdiği rakamlar belli
    şükretmeden nasıl mutlu olabilirsiniz
  • 27-09-2007, 19:03:01
    #30
    Black adlı üyeden alıntı
    ben 0,01 reklam versın dıye almıyorum reklamı biraz mantıklı düşün
    zaten aklı başında kullanıcıların verdiği rakamlar belli
    Sen ne kadar çok para kazanmak istiyorsan, o adam da doğal olarak en az parayı reklama harcamayı istiyor. Bundan mantıklısını bana gösterir misin ?

    Sen reklam veren olsan, aa 0.01 e reklam verebilme imkanım var, ama ben adamın emeğine saygı duyuyum, ve 0.29 a reklam veriyim der misin ?
  • 27-09-2007, 19:07:34
    #31
    ALpeR adlı üyeden alıntı
    Sen ne kadar çok para kazanmak istiyorsan, o adam da doğal olarak en az parayı reklama harcamayı istiyor. Bundan mantıklısını bana gösterir misin ?
    Sen reklam veren olsan, aa 0.01 e reklam verebilme imkanım var, ama ben adamın emeğine saygı duyuyum, ve 0.29 a reklam veriyim der misin ?
    neyse anlamadığın için öyle yorum yapıyosun
    benım dedıgımı anlayan anladı
    rıngofon ezan vesaıre vs ındexi basıp adsense reklamı verenler belli
    emeğe saygı meselesi değildir o hem
    kelımelerde hedef sıtelerde cıkabılmek ıcın düzgün akla mantıga uygun rakamlar verirler reklamverenler
    niye epilasyon vs vs saglık reklamları yüksek verir hiç düşündünmü
    mantık ara sen orda
    0,01 en alt sınır dıye bunu sömürmenın manası yok
    şükretmeden nasıl mutlu olabilirsiniz
  • 27-09-2007, 19:09:21
    #32
    Black adlı üyeden alıntı
    neyse anlamadığın için öyle yorum yapıyosun
    benım dedıgımı anlayan anladı
    rıngofon ezan vesaıre vs ındexi basıp adsense reklamı verenler belli
    emeğe saygı meselesi değildir o hem
    kelımelerde hedef sıtelerde cıkabılmek ıcın düzgün akla mantıga uygun rakamlar verirler reklamverenler
    niye epilasyon vs vs saglık reklamları yüksek verir hiç düşündünmü
    mantık ara sen orda
    0,01 en alt sınır dıye bunu sömürmenın manası yok
    Sen beni anlamıyorsun, bende seni.
    Okey diyelim, diğer arkadaşlara bırakalım konuyu : )
  • 27-09-2007, 19:11:43
    #33
    hayır ben seni anlıyorum ama sen beni anlamıyorsun ve anlamadıgın halde iddaa ediyosun
    ben 0,001 dolara reklam verenler ıcın bahsederken neler diyosunuz
    o zaman bende dıyorumkı 0,01 dolar üstü reklam verenler salak yada birşey bılmıyor
    şükretmeden nasıl mutlu olabilirsiniz
  • 27-09-2007, 19:13:16
    #34
    Black adlı üyeden alıntı
    hayır ben seni anlıyorum ama sen beni anlamıyorsun ve anlamadıgın halde iddaa ediyosun
    ben 0,001 dolara reklam verenler ıcın bahsederken neler diyosunuz
    o zaman bende dıyorumkı 0,01 dolar üstü reklam verenler salak yada birşey bılmıyor

    Dostum bu adamlar mecburlar böyle yüksek parayla reklam vermeye...
    Çünkü rekabet denilen bir olay var.
  • 27-09-2007, 19:40:34
    #35
    şimdi anladın demek istediğimi
    şimdi bu adamlar çıkıp hıle yapanlara ne derlerse haklılar
    ama öbür tarafta 0,01 dolara adsense e reklam verıp
    o reklamdakı sıteye rıngofon ındexi basan akıllılar demesın hıle yapmayın gunah falan dıye
    asıl kendi yaptıkları gunah
    biz türk milleti olarak kendimizi çok akıllı sanarız 3 kuruşa 5 köfte yemeyi çok isteriz
    o yüzden adam 0,01 dolra reklam verip 1 dolarlık rıngofon oyunu satmaya çalışıyor
    o yüzden dıyorumkı bazı şeylerin suyunu cıkarmamak gerek
    0,01 dolar verirsen reklamlara o reklamı yayınlayan adamda enınde sonunda pes eder hile yapar
    şükretmeden nasıl mutlu olabilirsiniz
  • 27-09-2007, 19:46:20
    #36
    Misafir
    Ben yine gördüğümü şikayet ederim.
    Hatta isterseniz deneyelim. Ben şikayet ettikten yaklaşık ( 1-2 ) gün içinde banı da yer , parasını da alamaz.

    kimse kimsenin ekmeğine göz dikmesin.
    0.01 den reklam verenin de kendi bileceği birşeydir , orada ne hırsızlık , ne de ************** göremiyorum.

    yazdığım yazıları okursan hep karşılıklı hak ve kazanç sağlama konusunda çırpınıp durduğumu göreceksin.