• 09-07-2009, 04:56:41
    #46
    CasTex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar. Iframe ile adsense yayınlamak direk ban. Peki şöyle güzel kelimeler dolu ayrı bir sayfa yapsak, adsense'i oraya koysak, o sayfayı goruntulemek için şifre girmek gerekse (ki kimse göremesin), sonra da o sayfaya şifre girişi yapan ve reklamı alan bir bot ile çeksek ve sitemize bassak Böylelikle hiçbir fazladan kod gözükmiyecek sadece adsense kodları gözükecek sitemizde ve paso kaliteli reklamlar çıkacak.
    ne dersiniz ?
    ( Bi süre sonra bu yazıyı kaldırabilirim google cıların kulağına gitmesin :P )
    -replere bakılırsa sanırım bazıları zaten kullanıyor bu yontemi ve yazmama kızdılar biraz
    Şifreli sayfa adsense nasıl girip reklam verecek? Adsense reklam kısmında bomboş bir alan gözükecek hadi onu bo şver de sen botla nasıl çekeceksin o reklamı" heehhh dur orda dur Adsense o reklamı hiç değiştirme ben seni aynen siteme çekecem" mi diyeceksin yahuu zaten adsense reklamı yayınlamak için sitende adsense javacsript kodu kullanıyorsun yani google sayfaya göre reklam çıkarıyor, o yüzden böyle havadan sallama fikirler pek bi işe yaramaz =)

    İlle de fikir istiyorsanız alın fikri ben size vereyim bir php siteniz mi var sayfanın en başına şöyle bir kodlama yapacaksınız, siteye giren ziyaretçinin ip adresini alan bir kod eğer bu gelen ip adresi google'ın normal botlarıysa siteyi normal bildiğimiz içeriğiyle gösterecek yani site aynen gösterilecek ancak gelen bot "google adsense" botuysa o zaman sitenin içeriği önemli anahatar kelimelerle dolu olarak çıkacak. İşte senin yapmak istediğin ancak bu yöntemle olur ki bu yöntem yasaktır ban sebebidir ama iframe olmadığı için farkedilmesi biraz daha güçtür, bu yöntemin çok daha kullanışlısı da vardır söyleyip ortalığı adsense çöplüğüne çevirmenin alemi yoktur =)

  • 09-07-2009, 19:50:20
    #47
    herkes birşeyler söylemiş ama bunlar hep varsayım yani aranızda googleda çalışan olmadığına göre bu dediklerinizin hepsi olabilirde olmayabilirde...

    1. olarak kesin birşey söylemek gerekirse google sayfanın kaynağınıda kendisinide resimlerle jslerle vs. birlikte komple cache yapıyor.

    2. kesin olan birşey ise reklamlar sayfadaki yerleşime göre en yakın kelimeye uygun biçimde gösteriliyor.

    3. kesin OLABİLECEK bir varsayımda ise google bu en yakın kelimeye göre reklam çıkardığına göre bu kelimeyide bana kalırsa sizin hesabınızda gizlilik hakları olarak kayıt altında tutuyordur.

    kolay gelsin

    açtığım konulardan adsense hacked aratın forumda bulursunuz onun ise bir webmaster görmediği sürece ya da adsense yetkilileri sitenizi 1-2 yılda bir gezmedikçe anlaşılma durumu zordur ama kesin sonuç=BAN xD


    son olarak 3-5 kuruş için hesabını banlatmaya değmez eğer büyük kazanacaksan 1 site açıp 4-5 ay boyunca kullanıp 2-3 ayda bir ödeme alıp google ın güvenini kazandıktan sonraki ilk 1-2 ay içinde yavaş yavaş büyük para kazanabileceğin kelimeler ile adsense kas
  • 09-07-2009, 23:12:11
    #48
    sayfanin kaynak kodlarinda yine reklam kodlari olacak diyorsunuz ve sayfadaki reklamlarin bot ile baska bir sayfadan cekilecegini de belirtiyorsunuz. bu durumda zaten kendi eklediginiz kodlardan dolayi sayfada normal sekilde reklamlar gorunecektir.

    ha diyelim ki ise yaradi. O zaman sacma sapan, bes para etmez, ziyaretcileri dolandirmak icin ortaya cikmis cop reklamlardan kurtulup daha kaliteli reklamlarin yayinlanmasini saglayabilirsiniz.