5 kere başvurdum yine red
31
●1.912
- 08-05-2016, 18:10:41Arkadaşlar kimsenin kimseyi kandırdığı yok.Yukarıda belirtdiğim gibi bilinmegen bir konu üzerine site kurdum.Sitenin hiç hit almak gibi bir durumu yok.Adsense hesabi video sitemde kullanicam.Bir kaç kere ben girmişimdir siteye.Bende F3rh4t arkadaş gibi blog kurdum bi sürü makale ekledim.3 kere başvuru yaptim başka bir sitem ile ama olmadı.Sitenin illaki dinamik bir site olmasına gerek yok.Normal bi tane statik bir site kurdum.İlk önce 2 inceleme mektubu yolladılar.Beklememi istediler.Hatta 2 gün bile sürmedi.Yalan söyleyecek bir durumumda yok ben Azerbeycandanım burada bizim bilinmegen bir konu üzerine site açtım bu kadar.
- 08-05-2016, 22:04:06Başvurduğun siteyi görebilir miyim ülke değişikliği fark gösterebilir ancak 2 günlük site deyince işin boyutu değişiyor bu zamana kadar 10 larca adsense kayıdı yaptım kabul oldu ancak bu işin belli bir prosütürü var 20 yıllık webmasterim ilk defa böyle bir şey duyuyorum.
- 09-05-2016, 10:41:56Ben bir yazar olarak tüm yazılarımı acil bir şekilde kısa kısada olsa yazdım ekledim.. hiç bir seo desteği almadan kendi bilgimde yok zaten.. tek gücüm kaliteli yazılarım.. ama buna rağmen 10 günde onay aldım. Hatta adsense de para bile birikmiş şaşırdım..