• 29-01-2024, 02:43:44
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Arkadaşlar 10 hesap yedim bileninen cloackercılardan alarak varsa aktif kanıtlı uzun süreli çalışalım
  • 29-01-2024, 02:52:33
    #2
    Selamlar hocam bu akşam veya yarın tamamlanacak kodladığım bir cloaker var sayfaya script kodu ekliyorsunuz tarayıcı bot değilse yönlendiriyor. Yayınlarken size de bilgi vereyim dilerseniz.
    • smmpanelnet
    • MEDIAFORDIGITAL
    smmpanelnet ve MEDIAFORDIGITAL bunu beğendi.
    2 kişi bunu beğendi.
  • 29-01-2024, 02:53:33
    #3
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Selamlar hocam bu akşam veya yarın tamamlanacak kodladığım bir cloaker var sayfaya script kodu ekliyorsunuz tarayıcı bot değilse yönlendiriyor. Yayınlarken size de bilgi vereyim dilerseniz.
    Sistemleri atlatma yemesinde isterse botuda yönlendirsin
  • 29-01-2024, 02:55:57
    #4
    momentaris adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sistemleri atlatma yemesinde isterse botuda yönlendirsin
    Header bilgilerine bakıp eğer botsa rastgele bir js kodu gösteriyor linkin kara listeye alınmaması için. Eğer ip istek headeri vs bot olmadığını gösteriyorsa fingerprint js in çıkardığı bot tespiti için kullanılan script ile fingerprint kontrol ediyor. Ondan da geçerse yönlendiriyor. Bot tespiti dışında aşağıdaki özellikleri ekledim eğer öneriniz varsa onu da ekleyebilriim.

    _redirect_url=_url_ : Kullanıcının testlerden başarıyla geçmesi durumunda yönlendirileceği linki ifade eder. = den sonraki kısma yönlendirilecek linki yazmalısınız.
    
    _proxy_block : İp adresi spamsa veya bulutsa tespit eder ve yönlendirmez.
    
    _android_block : Android cihazları yönlendirmez
    
    uniq_ip : Bu değer girilirse daha önce yönlendirilmiş ip bir daha yönlendirilmez.
    
    _ios_block : IOS cihazları yönlendirmez
    
    _desktop_block : Masaüstü cihazları yönlendirmez
    
    _tablet_block : Tablet cihazları yönlendirmez
    
    _mobile_block : Mobil cihazları yönlendirmez
    
    _asn_block=asn1,asn2,asn3 : = den sonraki yazdığınız asn numaralarını engeller
    
    _asn_next=asn1,asn2,asn3 : = den sonraki yazdığınız asn numaralarına izin verir. Bu kullanılırsa sadece bu asn numaraları geçebilir.
    
    _linux_block : Linux işletim sistemli cihazları yönlendirmez
    
    _windows_block : Windows işletim sistemli cihazları yönlendirmez
    
    _macos_block : Macos işletim sistemli cihazları yönlendirmez
    
    _referrer_next=ref1,ref2,ref3 : Listelediğiniz domainlerden gelen kullanıcılar dışındaki kullanıcıları yönlendirmez. Sadece domain yazabilirsiniz. google.com yazılırsa sadece google dan gelen kişiler yönlendirilir.
    
    _country_next=TR,EN,AR : Listelediğiniz ülke kodları dışındaki ülkeleri yönlendirmez. Sadece TR girilirse sadece Türkiye'deki kullanıcıları yönlendirir.
    
    _ip_block=5.44.523.52,4.586.52 : Listelediğiniz textler ip içinde geçiyorsa yönlendirmez. IP blok veya ip engelleyebilirsiniz.
    
    _agent_block=google|facebook|semrush : | ile ayırdığınız textler user agent içinde geçiyorsa yönlendirmez. Bu gereksizdir çünkü arka tarafta zaten kontrol ediliyor.
    
    _target=href : Varsayıılan href tir. target yazılırsa yeni sekmede açar.
    
    _stop_mode : Bu aktifse kimseyi yönlendirmez rastgele bir javascript kodu gösterir. Sonradan değiştirilebilir.
    
    _all_next_mode : Bu aktifse her kullanıcıyı yönlendirir.
    
    _chrome_block : Chrome tarayıcıları yönlendirmez
    
    _firefox_block : Firefox tarayıcıları yönlendirmez
    
    _brave_block : Brave tarayıcıları yönlendirmez
    
    _opera_block : Opera tarayıcıları yönlendirmez
    
    _edge_block : Edge tarayıcıları yönlendirmez
    
    _safari_block : Safari tarayıcıları yönlendirmez
    
    _other_browser_block : Chrome, firefox, brave, opera, edge, safari gibi popüler olmayan tarayıcıları yönlendirmez
    
    _url_path_contain=/test,?google_tag=wqfds : Virgül ile ayrılan textler sayfa linkinde yoksa yönlendirmez.
    
    _browser_lang=TR,EN : Virgül ile ayırdığınız dil kodları dışında dile sahip tarayıcılar yönlendirilmez.
    
    _host=www.yourdomain.com,yourdomain2.com : Virgül ile ayırdığınız domainlerden gelen istekler dışındaki istekleri yönlendirmez.
    
    _region=Ankara,İstanbul : Virgül ile ayırdığınız bölgeler dışındaki bölgeleri yönlendirmez. İp adresinden bölge tespit edilir. Bu sebeple kesin doğru değildir. Bazı sağlayıcılar tüm iplerini tek şehirde gösterir.
    
    _timezone=Europe/Istanbul : Zaman dilimini ifade eder virgülle birçok zaman dilimi yazabilirsiniz. Türkiye için Europe/Istanbul'dur. Farklı bir zaman dilimi gerekmiyorsa eklememelisiniz.
  • 29-01-2024, 02:57:48
    #5
    Önerim paravan domaine bit.ly ve cutt.ly gibi sitelerden 301 li link koyunca yönlendirecek şekilde ayarlaman hocam
  • 29-01-2024, 03:13:34
    #6
    @koksalkesici; den aldım çok memnun kaldım
  • 29-01-2024, 03:15:16
    #7
    Tyadijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    @koksalkesici; den aldım çok memnun kaldım
    Ne zaman aldın babacan
  • 29-01-2024, 03:16:00
    #8
    momentaris adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ne zaman aldın babacan
    Geçen ay
  • 29-01-2024, 03:17:02
    #9
    Tyadijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Geçen ay
    Reise soralım bakalım ben son 3 gündür kan ağlıyorum reklamın aktif mi hala