buzmavisi26 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam, hesap açtığınızda askı alıyor iseniz google size spam listesine almış demektir, bir kez askıya alınan hesap sonrası, bir daha google ads kullanmanıza izin vermez. Yeni açılan sıfır ads hesapları ise yüzde 85 askıya düşmektedir sebebi ise googlenin politikasından kaynaklı, özellikle yeni açılan gmail lerde hesapları direk kapatmaktadır.

Google sizi bilgisayarınızdan tanımaktadır, aynı bilgisayardan yeni hesap açtığınızda sizi tanıyor ve hesabı kapatıyor. İsterseniz yeni bir hesap alın yada internet kafe üzerinden yeni bir hesap açmayı deneyin.

Benim size tavsiyem yeni bir hesap alsanız dahi, en az 3 5 aylık olmalı, hesabı aldıktan sonra yine kendi bilgisayarınızdan hesaba girmemeniz gerekmektedir.
Yeni bir hesap açmıyorum, açınca politikaya takılıyor muyum haberim yok bu yüzden. 2021 yılında sorunsuz bir şekilde reklam çıktığım hesabım vardı, oraya geçen ihlal yokken 50₺ bakiye attım reklam çıkmaya devam etmek için 50₺ yerine 52.62₺ harcadı ve aradaki farktan dolayı ödenmemiş bakiye ihlali verdi. Her hangi bir şekilde 2.62₺’yi ödeyebileceğim bir ekranda yok, içeri 3000₺ bakiye attım oradanda çekmiyor.

Peki bu hesaplardaki anti dedect tarayıcı profilleri, IP’ler zaten bu söylediğiniz şeylere takılmamak iiin değil mi? Madem buna rağmen %85 ihtimalle hesap patlıyor niye yok hesap 4 ay bekletildi, güvenilir hesap, reklam girdi, askıya girdi çıktı, temiz kendine özel ip ve tarayıcı ile falan pazarlanıyor bu hesaplar o zaman? Zaten olay böyle bir durum yaşadığımızda bu hesaplar ile bu tarz durumlara çözüm olması değil mi? Ben zaten her hangi bir ihlal almadıysam kişisel hesabımdan reklamı basar geçerim, 500₺ hesaba niye vereyim?

Aynı anda onlarca hesapla reklam çıkan adamlar var, demek ki Google bir şekilde atlatılabiliyor. Bende dışarıdan bir göz olarak bu tarz kendi ip adresi ve digital parmak izine sahip hesapların bunun temelini oluşturduğunu düşündüm çünkü pazarlamalar bu yönde.