Geçmiş olsun. Allah sabır versin ve daha kötüsünden saklasın. Moralinizi bozmayın ve şükredin hocam. İş alımlarınız açıldığında iletişime geçerseniz sevinirim. İyi günler.
Allah razı olsun hocam. Bizde öyle yapıyoruz, Allah'a şükrediyoruz. Yumuşak doku kanseri teşhisi koyuldu, şükür dedik. Ayağı kesildi, şükür dedik. Şimdi de enfeksiyon kapmış haftalardır hastanedeyiz.
Bir çok arkadaş mesaj yollamış iş konusunda. İnternet kısıtlı olduğu için burada bilgi mesajı yazıyorum. Aslında iş almaya o kadar ihtiyacım var ki ama Baba benim maddiyattan önce geldiği için iş alımı şuan için kapalı.
Allah nasip eder de kurtulursak gece gündüz iş alımı aktif olacak. Allah cümlenizi bu Yumuşak doku kanserinden korusun. Sağlığınıza zarar gelmesin. Mesajlara cevap veremediğim tüm arkadaşlarımdan özür dilerim. Tek mutluluğum kimsenin işini yarıda bırakmadım, tasarım yaptığım tüm müşterilerim de telefonum mevcut zaten.
İş yaptırıp telefonum olmayan müşterim varsa mesaj atsın numaramı yollarım. Hastalıkta olsa, hastanede de olsam müşterim müşkül olsun istemem.
Hayırlı forumlar hastalıksız günler dilerim.