• 23-04-2014, 20:08:52
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba arkadaşlar hotmail smtp paketlerimiz açılmıştır.
    Paketlerimiz marketing paket fiyatlarıdır. Servisimizde gönderilen maillerdeki resimler direk açılmaktadır. Resmi göster demeye gerek kalmaz.

    3 paket halinde satmaktayız. Ek bilgi olarak başlık düzenlemeyi bilen, içerik düzenlemeyi bilen arkadaşlar servisden yararlanmalıdır. Aynı başlık ve içerik ile sürekli inbox mail atılmaz. Banlı kelimeler ile inbox mail atılmaz. Gerekirse başlık ve gönderici isimleri ile oynanmasının bilincinde olan ve daha önce mail atmış kişiler servislerimizden yararlanabilirler.
    Paket süresince inbox garantisi sunmaktayız.
    250 Bin Mail Gönderim = 450 TL
    500 Bin Mail Gönderim = 750 TL
    1 Milyon Mail Gönderim= 1000 TL


    Detaylı bilgi için Skypeden veya GSM den ulaşabilirsiniz.
    Tüm bilgiler imzadaki sitemizde bulunmaktadır.
    Not: Gerçek bir inbox smtp isteyen arkadaşlar ve SMTP nin ne olduğunu bilen arkadaşlar fiyatların yüksek olmadığını göreceklerdir. Yurt dışı standartlarının çok altında sunulan bir hizmettir. Kaliteli sürekli destek alabileceğiniz bir sistem sunmanında bir bedeli vardır arkadaşlar.
    Sevgi ve saygılarımla.
  • 25-04-2014, 11:35:22
    #2
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    1 M paket alındı, ilgi için Teşekkürler.
  • 02-01-2016, 16:07:02
    #3
    mailleri sizmi gönderiyorsunuz biz mi detaylı pm lütfen

    Tapatalk İle yazıldı
    ( www.denizliesnaf.com denizli firma rehberi )