Merhaba,
Kendi işimde kullanmak için bir stok ve proje takip yazılımı yazdırmak istiyorum. İş web tabanlı da olabilir windows tabanlı da olabilir. Bu noktada şart koşmuyorum. Excel'den import/export yapabilsin ve istediğim raporlamaları yapabilsin benim için yeterli.
Detaylar için yazılımcı arkadaşlardan pm bekliyorum.
Pogram Yazdırılacak
4
●354
- 06-10-2013, 22:24:16Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
- 07-10-2013, 13:34:06pm atıldı, dönüş beklenmektediroguzhan306 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 07-10-2013, 15:13:09pm ile bana ulaşan arkadaşlara cevap veriyorum. konu ile ilgili henüz anlaşmamız yok.
en önemli isteğim, yapılacak yazılım excel import/export yapabilmeli ve bir klasörde bulunan jpg dosyalarını isteğe göre başka bir klasöre kopyalarını alabilmeli.
onun dışında yazılacak platform farketmiyor, windows tabanlı olabilir, web tabanlı olabilir (php) yaparım diyen varsa osx tabanlı dahi olabilir, yeterki isteklerimi yerine getirsin
- 08-10-2013, 12:31:51Projeyi arkadaşa teslim ettik. İlgi için teşekkürler.SistTech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle