SKYPE: myzifirhit
MYZIFIR V5 ÇIKTI
Referans site belirleyebilirsiniz istediğiniz site olabilir ( Google, Facebook, Youtube v.s )
1 İpten birdaha hit gelmez full farklı iplerdir. Tek İp
değildir
Aynı anda 3-4 kelimeye hit gönderimi yapabilirsiniz. Yani tek kelime sınırı yok.
Tek lisans ile çift pcde çalıştırabilir. Ne kadar çok pcde çalıştırırsanız hit artar.
Jinglink tabanlı ve jinglink exe si kullanılarak tasarlanmıştır. Source kodlarının %80 i kullanılmıştır. Spam kaynaklar ve ipler tamamen arındırılmış v3 e ek olarak 400 tane ek kaynak adresi eklenmiştir.
Hitlerin bir çoğu abd dir çin hiti yoktur tr %5-10 civarı dır.
downloader ( ip indirdiği ) için virüs olarak algılanabilmektedir normal pclerde çalışabilmektedir ancak proxylerden dolayı oluşabilecek herhangi bir sorunda sorumluluk kabul etmemekteyim.
Günlük şu kadar hit alırsınız diyemiyorum. 1k da alabilirsiniz 10k da hiçbir şekilde yorum yapamıyorum v3 de birkaç kez olay yaşadım sen örn 4k dedin 2k geldi gibisinden.
Adsense, google, yahoo, yandex veya herhangi bir alanda hiçbir şekilde negatif etki göstermez.
Hediyemiz Extra program !
Extra programdaki hit miktarımız malesef orjinaline göre düşüktür ancak zamanla artacaktır.
Bölge seçimi yaparken hit miktarında ciddi azalmalar olabilir.
Sitede gezme ayarı 300 saniyeye kadardır.
Tam source alınamadığı için günlük 10000 dakika verilmektedir.
Hitler sayyacda güzel bir şekilde gözükmektedir. Referanslar görülmeyebilir.
Google üzerinden gönderildiğinde sayyaç örnek resimler:
http://www.sayyac.com/tr/stats/refer...ng/myzifirfilm
Diğer sayaçlar hakkında birşey diyemem göstermeyenlerde oluyor. Sadece googleden de değil facebooktanda, youtubedende, bingdende, yahoodanda, youtubedende, yada istediğiniz bir siteyi referans yazabilirsiniz.
örnek bir deneme whos anlık hit ( bu büyük patlama hitimizin ulaşabildiği en uç nokta anlık olarak ):
http://e1301.hizliresim.com/15/m/j3ksc.png
sayyac için eski programdan:
http://f1209.hizliresim.com/11/5/cpgx1.png
normal hitler bunlardır ama şanssız günlerde günde 2-3k gönderebilir. ama istisnadır. Programımız yukarıdaki fiyatındadır ve o fiyat kalitesindedir yani 1000 tllik bir kalite beklenemez.
NOT: Programdaki lisans kodunu kaybetmeyiniz. Bir yere not alın eğer programı kaybederseniz geri verebileyim. Aksi taktirde birşey yapamam.