Merhabalar, kadın giyim (elbise, bluz, dış giyim vb.) satan bir markayız. Meta reklamlarında şu anda detaylı hedefleme kısmına 'İnternet alışveriş yapanlar, perakendeciler, butik takipçileri, moda aksesuar ilgisi' gibi daraltıcı ilgi alanları girmeyi düşünüyoruz.
Sorumuz şu: Sizce bu klasik ilgi alanlarını manuel olarak girmek mantıklı mı, yoksa tüm hedeflemeyi Meta'nın Advantage+ (yapay zeka) otomasyonuna bırakıp yalnızca ürün feed'ine ve yaratıcı materyallere mi odaklanmalıyız?
Özellikle kadın giyim gibi geniş ve görsel odaklı bir kategoride, bu manuel detaylandırmaların dönüşüm maliyetini (CPA) artıracağını düşünüyoruz. Siz bu manuel müdahaleye karşı mısınız, yoksa hala ısrarla şu ilgi alanlarını girin mi dersiniz? Kısacası: Detaylı hedeflemeyi siz açardınız, yoksa kapalı (Advantage+) mı bırakırdınız? Neden?"
Her yorum bizim için çok önemlidir teşekkürler R10Ailesi.
2026'da kadın giyimde Meta hedeflemesi: Manuel mi, Advantage+ mı?
5
●116
- 12-08-2026, 20:44:06Kesinlikle bu yorum alındıMDijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 12-08-2026, 21:20:52Aman aman hocam çatışma olmasınescapist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
advantage iyi diyenlere ilgi alanıyla 10/15 roas yapmam peki metayı yönlendirmezseniz sadece dilediği gibi kitle toplar.