• 12-08-2026, 20:39:24
    #1
    Merhabalar, kadın giyim (elbise, bluz, dış giyim vb.) satan bir markayız. Meta reklamlarında şu anda detaylı hedefleme kısmına 'İnternet alışveriş yapanlar, perakendeciler, butik takipçileri, moda aksesuar ilgisi' gibi daraltıcı ilgi alanları girmeyi düşünüyoruz.

    Sorumuz şu: Sizce bu klasik ilgi alanlarını manuel olarak girmek mantıklı mı, yoksa tüm hedeflemeyi Meta'nın Advantage+ (yapay zeka) otomasyonuna bırakıp yalnızca ürün feed'ine ve yaratıcı materyallere mi odaklanmalıyız?

    Özellikle kadın giyim gibi geniş ve görsel odaklı bir kategoride, bu manuel detaylandırmaların dönüşüm maliyetini (CPA) artıracağını düşünüyoruz. Siz bu manuel müdahaleye karşı mısınız, yoksa hala ısrarla şu ilgi alanlarını girin mi dersiniz? Kısacası: Detaylı hedeflemeyi siz açardınız, yoksa kapalı (Advantage+) mı bırakırdınız? Neden?"

    Her yorum bizim için çok önemlidir teşekkürler R10Ailesi.
  • 12-08-2026, 20:42:09
    #2
    Advvantage+ her zaman iyidir 🫡
  • 12-08-2026, 20:44:06
    #3
    MDijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Advvantage+ her zaman iyidir 🫡
    Kesinlikle bu yorum alındı
  • 12-08-2026, 20:47:09
    #4
    Üyeliği durduruldu
    advantage iyi diyenlere ilgi alanıyla 10/15 roas yapmam peki metayı yönlendirmezseniz sadece dilediği gibi kitle toplar.
  • 12-08-2026, 21:20:52
    #5
    escapist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    advantage iyi diyenlere ilgi alanıyla 10/15 roas yapmam peki metayı yönlendirmezseniz sadece dilediği gibi kitle toplar.
    Aman aman hocam çatışma olmasın
  • 13-08-2026, 00:35:49
    #6
    ürüne göre değişir hocam,iç giyim olursa fantazi gibi mesela advange açmak mantıklı değil,her önüne gelen tıklar bakmak için.