Herkese merhaba, bu saçmalığı bir türlü anlamıyorum. Depozit birikiyor tam parayı çekeyim derken yeni siparişler geliyor onların kesintisini depozitten alıyor.
Hayatımda böyle tuzak görmedim zaten her siparişin parasını 14 gün bekletiyorsun birde yeni siparişin kesintisini 14 gündür beklediğim paradan kesiyorsun.
Sürekli böyle bir kısır döngüye giriyor, sipariş gelmezse para alabiliyorum resmen, sipariş gelince depozit eriyor.
Bunun mantığı nedir ? Resmen yeni sipariş gelmesinde parayı alayım diye dua ediyorum. Ben neyi kaçırıyorum burada biri açıklarsa o kadar iyi gelecekki.
ETSY Depozit olayını biri anlatabilir mi ?
5
●238
- 28-12-2024, 11:40:0790 gün dolmadı daha ama ben epey ödeme aldım şuana kadar sorun yok hocam onda hep sancılı işteCooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
90 gün dolunca 14 günlük bekleme olayıda mı kalkacak diyorsunuz ? - 28-12-2024, 11:43:37Bu bir saçmalık değil, insan faktörünün kötülüğünden kaynaklanan bir seçenek. Hintli ve Pakistanlı bazen de Türk arkadaşlarımız sağolsun bu sistemin yaratıcıları. Spamın önüne geçmek için böyle bir sistem getirildi. Spam yarı yarıya azaldı ancak bitmedi. Daha sert ve caydırıcı önlemler gelecektir.
Reklam harcamanız + sipariş giderleriniz öncelikle içeride biriken paradan kesilir. Her yeni siparişte belirttiğiniz gibi 14 gün süreç başa sarar.
Tek yöntem star seller şartlarını karşılayıp ödeme periyodunu 1 güne düşürmek. O da ilk satıştan itibaren 90 gün sonra veriliyor. - 28-12-2024, 11:47:56Bana göre hala saçmalık 14 gün beklettiğin paradan neden kesiyorsun zaten beklettin korumaya aldın parayı, yeni siparişin eski siparişin parasından kesmesi saçmalığın ötesinde birşey de neyse.hllksl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam gibi önlem al mağdur etme bari.
ya star seller olacağız yada 90 gün geçecek bu saçmalık bitecek öyle mi ?